Menu
 

Saeimā sveic Latvijas sportistus, godināto vidū arī baldonietis Snikus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Saeimas administrācija Foto - Saeimas administrācija

Sportā mēs esam liela nācija, kas pazīstama visā plašajā pasaulē. Katrs no jums ar savām uzvarām ir cēlis ne tikai savu, bet arī mūsu visu pašapziņu, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, piektdien svinīgā pasākumā Saeimas namā godinot Latvijas sportistus, kuri šajā gadā guvuši panākumus un godalgotas vietas pasaules un Eiropas līmeņa sporta sacensībās.

Saeimas namā sveikto vidū bija arī Latvijas parasportisti – Diāna Dadzīte un Aigars Apinis par uzvarām pasaules čempionātā paravieglatlētikā, kā arī baldonietis Rihards Snikus par sasniegumiem Eiropas čempionātā paraiejādē, informēja Saeimas preses dienests.

“Jūs esat apliecinājuši savu meistarību un varēšanu, saņēmuši pelnītas medaļas un godalgas, un patiesi varat lepoties ar sevi. Vienlaikus jūs esat ļāvuši lepoties arī mums, līdzjutējiem. Ikreiz, kad jūs stāvējāt uz goda pjedestāla, uzvijās Latvijas sarkanbaltsarkanais karogs un skanēja Latvijas himna. Jūs likāt skanēt Latvijas vārdam un Latvijas uzvarai visā plašajā pasaulē,” atzīmēja Saeimas priekšsēdētāja.

I.Mūrniece un Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš sportistiem pasniedza Saeimas atzinības rakstus un piemiņas dāvanas. Par panākumiem pasaules līmenī – jau ceturto pasaules čempiona titulu blakusvāģu motokrosā – godināts Kaspars Stupelis. Savukārt par sasniegumiem Eiropas un pasaules čempionātos godinātas volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kā arī svarcēlāji Rebeka Koha un Ritvars Suharevs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.