Menu
 

Salaspils komandas Latvijas Frisbija līgas sezonu sāk ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs, inčukalniešiem neveiksmes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Frisbija federācija Foto - Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Ogrē startējis Latvijas Frisbija līgas turnīrs, kurā šosezon piedalās trīs Salaspils komandas. Pirmajā posmā salaspilieši deviņās spēlēs izcīnīja septiņas uzvaras.

Vīru turnīrā, kurā piedalās deviņas komandas, favorītu statusu apliecināja Salaspils “Wild Thing”, kas svinēja trīs uzvaras. Salaspilieši pārliecinoši pieveica “Ogri” 13:4 un Inčukalna “Wildcats” 13:1, savukārt cīņu ar Ventspils frisbija klubu pabeidza 13:11.

Otrā Salaspils vīru komanda “Salaspils Jr” pārspēja Inčukalna “Wildcats” 13:9 un “Valmieru-2” 13:3, taču ar 6:13 piekāpās Rīgas “Hardcore Ultimate” komandai, kas ar trim panākumiem pēc pirmā posma dala līderpozīcijas ar “Wild Thing”. Inčukalniešiem trīs zaudējumi trijās spēlēs – vēl arī 1:13 pret “Valmieru”.

Dāmu turnīru, kurā šosezon spēlē astoņas komandas (arī pa vienai no Igaunijas un Lietuvas), pagājušā gada čempiones “Salaspils FK” frisbijistes sāka ar divām uzvarām. Vispirms viņas mazliet negaidīti ar 12:13 piekāpās “Saku Ultimate” komandai no Igaunijas, bet pēc tam ar 13:6 pieveica Rīgas “Sirocco” un ar 13:11 Ogres “Momentu”.

Pēc pirmā posma trim komandām bija pa divām uzvarām, bet mazliet labāka savstarpējo maču bilance bija salaspilietēm, kas līdz ar ogrēnietēm otrajā posmā spēlēs četru labāko komandu grupā.

Turnīrā par 5.-8.vietu piedalīsies Inčukalna “Wildcats” dāmu komanda, kas, tāpat kā novadnieki, pirmajā kārtā piedzīvoja trīs zaudējumus – 9:13 pret “Valmieru”, 6:13 pret “KCN Rīga” un 7:13 pret Lietuvas “Drop That Smile”.

Latvijas Frisbija līgas otrais posms paredzēts janvāra sākumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.