Menu
 

Salaspils komanda cieš sagrāvi Telpu futbola līgas spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kārtējo zaudējumu Latvijas Telpu futbola līgas turnīrā sestdien savā laukumā Salaspils sporta namā piedzīvojis telpu futbola klubs (TFK) “Salaspils”. Tunrīra tabulā salaspilieši ir pēdejā astotajā vietā.

“Salaspils” komandas pretinieki bija “FC Petrow” futbolisti. Pateicoties diviem Edgara Rubeņa precīzajiem raidījumiem, mājinieki pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā 2:1 un pārtraukumā devas, kad tablo vēstīja neizšķirtu 2:2. Toties otrajā puslaikā salaspiliešus gaidīja pamatīgas nepatikšanas – bumba viņu vārtos ielidoja septiņas reizes un nācās piedzīvot astoto zaudējumu deviņos mačos – 2:9.

Deviņās spēlēs TFK “Salaspils” futbolisti izcīnījuši tikai vienu punktu par neizšķirtu 5:5 pret Daugavpils “FC Lokomotiv”, guvuši 39 vārtus, ielaiduši 84 un tabulā no priekšpēdējās vietas atpaliek par trim punktiem.

Jāpiezīmē, kas svētdien Salaspils sporta namā norisinās Ziemassvētku kausa turnīrs telpu futbolā veterāniem ar 12 komandu līdzdalību (arī no Lietuvas un Igaunijas), kā arī Ziemassvētku kausa izcīņa telpu futbolā studentiem, kurā piedalīsies deviņas augstskolu komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.