Menu
 

FOTO: Babītes un Berģu puiši uzvar Pierīgas skolu florbola turnīros Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Ulbrokas vidusskolā un Inčukalna pamatskolā aizvadīti Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu turnīri florbolā B vecuma grupā (2004./05.dz.g. ). Vidusskolu grupā pirmo vietu izcīnīja Babītes vidusskolas komanda, bet pamatskolu grupā – Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas vienība.

Vidusskolu turnīram Ulbrokā bija pieteikušās deviņas komandas, taču turnīra gaitā privātās vidusskolas “Patnis” komanda tika diskvalificēta spēlētāju neatbilstošu dzimšanas datu dēļ. Pēc priekšsacīkšu spēlēm (2x7 minūtes) trijās apakšgrupās to uzvarētāji kvalificējās finālturnīram par 1.-3.vietu, otro vietu ieguvēji – finālturnīram par 4.-6.vietu, bet trešo vietu ieguvēji – Ropažu novada vidusskola un Zvejniekciema vidusskola – sacensības noslēdza ar dalītu 7.vietu kopvērtējumā.

Galvenajā finālturnīrā visas trīs komandas guva pa vienai uzvarai un piedzīvoja pa vienam zaudējumam, tāpēc vietas nācās sadalīt, ņemot vērā gūtos un zaudētos vārtus. Šie rādītāji izrādījās labāki Babītes vidusskolas audzēkņiem, kuri ar 4:0 bija uzvarējuši Ulbrokas vidusskolu un ar 0:2 piekāpušies Ādažu vidusskolai (+2). Otro vietu ieguva ādažnieki, kuri vienaudžiem no Ulbrokas bija zaudējuši 2:3 (+1), bet ulbrokiešiem trešā vieta (-3).

Spraigs izvērtās arī turnīrs par 4.-6.vietu. Neizšķirti 3:3 nospēlēja Ādažu Brīvās Valdorfa skolas un Baldones vidusskolas komandas, un vietu sadalījumu izšķīra abu vienību uzvaras pār Vangažu vidusskolas audzēkņiem. Baldonieši bija vinnējuši 4:1 un līdz ar to ieguva ceturto vietu, bet ādažniekiem uzvara 4:2, vienu vārtu deficīts summā un piektā vieta.

Pieticīgāks izvērtās Pierīgas pamatskolu turnīrs Inčukalnā, kuram bija pieteikušās četras skolas, bet Carnikavas pamatskolas komanda neieradās. Par uzvarētājiem kļuva Berģu Mūzikas un mākslas skolas puiši, kuri ar 7:4 pieveica Jaunmārupes pamatskolu un nospēlēja 3:3 ar Inčukalna pamatskolu, kas savukārt mārupiešus pārspēja “tikai” ar 3:2 un pēc vārtu attiecības ieņēma otro vietu.

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles atsāksies pēc Jaunā gada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.