Menu
 

Latvijas florbolistes zaudē ceturtdaļfinālā, cīnīsies par piekto vietu pasaulē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Šveicē notiekošajā pasaules dāmu florbola čempionātā Ķekavas klubu spēlētāju pārstāvētā Latvijas valstsvienība ceturtdien ceturtdaļfināla spēlē ar ... piekāpās mājiniecēm šveicietēm. Nedēļas nogalē latvietes turpinās cīņu par piekto vietu, iepriekšējā pasaules čempionātā viņas finišēja sestās.

Ceturtdaļfināla spēlē izteiktu favorīšu lomā bija Šveices florbolistes, un to viņas apliecināja, jau pirmajā trešdaļā gūstot piecus vārtus. Otrajā periodā, kad Latvijas izlases vārtos stājās Kristīne Kirilova no “FK Ķekava”, viņas kluba biedrenei Paulai Metālai izdevās vienus vārtus Vēlāk bumbiņa otrreiz ielidoja laukuma saimnieču vārtos, tomēr pretinieces savu pārsvaru palielināja līdz 9:2.

Trešajā trešdaļā līdz 18.minūtei Latvijas komandai ne tikai izdevās atgūt divus vārtus (abas reizes precīza bija Laura Gaugere), bet arī nosargāt savu cietoksni neskartu. Spēli tomēr glābt jau bija daudz par vēlu – 4:10.

Turnīrā par 5.-8.vietu Latvijas florbolistes sestdien sacentīsies ar Čehijas vai, ticamāk, Polijas izlasi. Jāatgādina, ka Latvijas izlasi pasaules čempionātā pārstāv “FK Ķekava” spēlētājas Kristīne Kirilova, Elīza Elizabete Bērziņa, Paula Metāla un Klinta Mārtiņjēkaba, kā arī Līga Vancāne, Kristiāna Grāvīte un Inga Ametere no “Ķekavas Bulldogs” komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.