Menu
 

Latvijas florbolistēm vēl divi zaudējumi un zemākā vieta pasaules čempionātos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Seši zaudējumi septiņās spēlēs un visu laiku zemākā astotā vieta – ar šādu bēdīgu bilanci pasaules čempionātu Šveicē noslēgusi Latvijas dāmu florbola izlase, kuru, kā jau ziņots, pārstāvēja septiņas abu Ķekavas florbola klubu spēlētājas.

Turnīrā par 5.-8.vietu Latvijas florbolistes vispirms piekāpās negaidīti smagi piekāpās Polijas izlasei 1:6. 15.minūtē Elizabete Pavlovska pretinieču pārsvaru samazināja līdz 1:2, taču tas arī izrādījās vienīgais latviešu vārtu guvums.

Svētdien spēlē par 7.vietu pretī stājās Vācijas florbolistes. Pēc nospēlētām četrā minūtēm rezultāts bija Latvijas valstsvienības labā – precīzi meta Inga Ametere no “Ķekavas Bulldogs” kluba un Laura Gaugere. Taču 20 minūtes vēlāk vadībā ar 4:2 jau bija vācietes, un atlikušajā vairāk nekā pusstundā latvietes spēja atspēlēt tikai vienus vārtus – vēl vienu rezultativitātes punktu par piespēli nopelnīja Ametere, kuru atzina par labāko Latvijas komandā.

Tādējādi Jurija Fedulova vadītajai Latvijas izlasei nākas samierināties ar visu laiku zemāko vietu pasaules čempionātos.

Jāatgādina, ka Latvijas izlasi pasaules čempionātā pārstāv “FK Ķekava” spēlētājas Kristīne Kirilova, Elīza Elizabete Bērziņa, Paula Metāla un Klinta Mārtiņjēkaba, kā arī Līga Vancāne, Kristiāna Grāvīte un Inga Ametere no “Ķekavas Bulldogs” komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.