Menu
 

Neveiksmes piedzīvo visas četras Ulbrokas un Salaspils handbola komandas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Šī gada pēdējās Latvijas handbola čempionāta spēlēs zaudējumus nedēļas nogalē piedzīvojušas abas Ulbrokas komandas un Salaspils sporta skolas dāmu vienība, kā arī Salaspils vīri, kuriem gan vēl ir iespēja uzlabot šo bilanci – viņiem pirms Ziemassvētkiem vēl atlicis viens mačs.

Veiksmīgi sākto Latvijas virslīgas čempionātu tikpat sekmīgi neizdodas turpināt Pierīgas dāmu handbola klubiem. Stopiņu NHK handbolistes izbrakumā pret sezonas līderi Jēkabpils komandu pirmajā puslaikā no 7:11 spēja panākt 18:15 savā labā, bet otrā puslaika sākumā pārsvaru palielināja arī līdz 21:16. Nākamo 15 minūšu laikā mājinieces rezultātu izlīdzināja (26:26), tad viešņās vēlreiz izvirzījās vadībā (29:27), taču Jēkabpils handbolistes nekavējoties atbildēja ar trim precīziem metieniem pēc kārtas un sagādāja pretiniecēm zaudējumu 30:31. Stopiņu komandas labā Elita Ekkerte guva 9, Ivita Asare 6 un Elza Seržante 5 vārtus.

Salaspils sporta skolas komanda Latvijas čempionāta pirmo posmu noslēdza ar spēli pret Ludzas sporta klubu “Latgols”. Ludzānietes pārņēma vadību pirmā puslaika vidū, pārtraukumā devās ar “plus 5” (16:11), bet pēdējās 15 minūtēs starpību palielināja līdz 34:25. Salaspils komandā pa deviņiem goliem iemeta Agrita Bērtiņa un Renāte Salmane.

Pēc 10 kārtām “Jēkabpilij” ir 14 punkti, Stopiņu NHK 12, SK “Latgols” 10, Salaspils sporta skolai un LSPA pa 9, “REIR Dobele” 6 punkti. Līdz izslēgšanas turnīram komandas katra ar katru tiksies vēl pa divām reizēm.
Ludzā pie “Latgola” junioriem Latvijas pirmās līgas turnīra ietvaros sestdien viesojās arī “Salaspils” vīru komanda. Pirmais puslaika aizritēja gluži līdzīgā cīņā (20:21), toties otrajā laukumā dominēja mājinieki – salaspiliešiem zaudējums 31:43. Nils Remess guva 6, Artūrs Ozerskis 5 un Kristaps Tīrums 4 vārtus.

LĪdzīgā kārtā septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Izbraukumā pret “Skrīveri/Aizkraukle” komandu rezultāts pēc pirmā puslaika bija neizšķirts 18:18, pēc 40 minūtēm – 24:24, bet beigās viesiem sakāve 32:40. Sandim Oto 12 precīzi metieni, Raulam Serafimovičam septiņi.

Pirmajā līgā astoņu klubu konkurencē “Salaspils” ar diviem punktiem (viena uzvara sešās spēlēs) ieņem priekšpēdējo vietu, bet Ulbrokas sporta klubs bez punktiem ir pēdējā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.