Menu
 

Pierīgas florbola klubi ar pēdējām spēlēm noslēguši 2019.gadu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Pierīgas florbola klubi nedēļas nogalē aizvadījuši šāgada pēdējās spēles. Ulbrokas, Ķekavas, Saulkalnes, Inčukalna, Carnikavas un Babītes komandu bilance, noslēdzot gadu, bija trīs uzvaras un seši zaudējumi.

Virslīgas čempionāta kārtas centrālajā spēlē Cēsīs nūjas krustoja tabulas pirmo divu vietu īpašnieki – “Lekrings” uzņēma “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” florbolistus. Izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, kad mājinieki piecu minūšu laikā guva piecus vārtus un panāca 8:3 savā labā. Pamatlaika pēdējās minūtēs ulbrokiešiem izdevās starpību samazināt līdz minimumam, bet priekšpēdējā sekundē bumbiņa ielidoja tukšos viņu vārtos – 7:9. Viesiem trīs golus iemeta Rolands Kovaļevskis, divus – Lauris Zaicevs.

“Ķekavas” komanda viesojās Bauskā un sagādāja turnīra pastarīšiem 14.zaudējumu pēc kārtas. Otrajā periodā un trešā sākumā ķekavieši – līdzīgi cēsniekiem – no 3:3 panāca 8:3 un aizvadīja spēli līdz uzvarai 10:4 (Kristapam Laugalim 2+2, Renātam Deginam 2+1, Artūram Narogam un Edžum Bunkam pa 2+0).

Turnīra tabulā “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” florbolistiem ir 31 punkts 14 spēlēs, un viņi par punktu apsteidz “Lekringu”, kam gan ir spēle rezervē. “Ķekava” ir desmitajā vietā – 16 punkti 12 mačos.

Dāmu virslīgas gada pēdējā mačā “Ķekavas Bulldogs”savā laukumā uzņēma Kocēnu “Rubeni” un piedzīvoja smagu zaudējumu 5:14 (Annai Mūrniecei 2+1, Ingai Ameterei 2+0, Līgai Vancānei 1+3). “Buldodzēm” šī bija devītā neveiksme desmit spēlēs, un viņas tabulā ar četriem punktiem ir ceturtajā vietā. Vienu pozīciju augstāk ir “FK Ķekava” (16 p., 12 sp.).

Sekmīgāk gadu izdevās noslēgt “Ķekavas Bulldogs” vīru komandai, kas pirmās līgas spēlē, otrās trešdaļas pēdējās četrās minūtēs gūstot trīs vārtus, ar 7:5 viesos pārspēja Kuldīgas novada sporta skolas vienību (Endijam Vildem 3+0, Kārlim Deginam 3+0).

Pamatīgas neveiksmes piedzīvoja abi pārējie pirmajā līgā spēlējošie Pierīgas klubi. “Saulkalne” ar 5:15 piekāpās RTU/”Rockets” komandai (Rihardam Dainim 2+1, Raitim Ozolam 1+2), bet FBK “SĀC” ar 7:13 zaudēja florbola klubam “Madona” (Kristam Saldatenokam 2+0, Klāvam Andersonam 1+2). Austrumu grupas tabulā “SĀC” ir trešajā vietā (21 p., 11 sp.), bet Rietumos “Ķekavas Bulldogs” un “Saulkalnei” ir pa 16 punktiem 11 mačos un 5.-6.vieta.

Krietni sīvākās cīņās zaudējumus cieta arī abi Latvijas otrajā līgā spēlējošās Pierīgas komandas. Inčukalna “Coyote” mačā ar sporta kluba “Slampe” vienību četru vārtu deficītu samazināja līdz vieniem, tomēr pēdējās piecās minūtēs piekāpās 7:11 (Raivo Bišeram 3+0, Jānim Levanovičam 2+1, Dāvim Mintikam 1+3). Savukārt Babītes sporta kluba florbolisti, izšķirošo golu ielaiduši četrarpus minūtes līdz beigām, ar 8:9 zaudēja florbola klubam “Tērvete” (Augustam Tomasam 4+0, Emīlam Berķim 2+2). Tabulā “koijoti” ir piektie (13 p., 13 sp.), bet Babītes florbolisti septītie (9 p., 12 sp.).

Rīgas atklātā čempionātā FK “Carnikava” florbolisti savās mājās pārliecinoši pieveica FK “JeNo-2” komandu (Kristianam Jānim Rinkēvičam 2+1, Jānim Boroduškam 2+0, Dēvidam Osītim 1+2). Turnīra tabulā otrajā vietā ir florbola klubs “Baloži”, trešajā “Carnikava” un sestajā FK “Ikšķile”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.