Menu
 

Siguldā notiks sacensību "S!–Slēpo 2020" pirmais posms

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Par spīti nepastāvīgajiem ziemas apstākļiem un to, ka Latvijā kopumā distanču slēpošanas sacensības tiek pārceltas, “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā ceturtdien, 9. janvārī, notiks treniņsacensību seriāla “S!-Slēpo 2020” pirmais posms. Rīkotāji aicina visus slēpošanas entuziastus aktīvi piedalīties un pārbaudīt spēkus kādā no divpadsmit dažādām grupām atkarībā no vecuma un prasmēm.

Ņemot vērā nepastāvīgos ziemas apstākļus, sacensības norisināsies saīsinātajā distancē ar intervāla startu (noteikts apļu skaits atkarībā no vecuma grupas). Ja trases stāvoklis ļaus, sacensību dienā trases distance var tikt pagarināta.

Sacensību reģistrācija plānota no plkst. 17.30. Atvērtais starts no plkst. 18.00 līdz plkst. 19.30. Paši mazākie slēpotāji no SV-6 un SV-8 grupām startēs no plkst. 18.00 līdz plkst. 18.30 un veiks 2x200m distanci, no SV-10, SV-12 un SV-14 grupām startēs no plkst. 18.30 līdz plkst. 19.00 ar 4x200m distanci un no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.00 ar 6x200m distanci startēs dalībnieki no SV-16 līdz SV-meistari grupai.

Atbilstoši nolikumam, “S!–Slēpo 2020” dalībnieki tiek vērtēti katrā posmā noteiktajās vecuma grupās. Grupas kopvērtējumu aprēķina, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu summu. Sacensību noslēgumā visi dalībnieki, kas būs piedalījušies vismaz divos no trīs sacensību posmiem, piedalīsies loterijā. Pateicoties “Fischer Latvia”, loterijas galvenā balva – “Fischer CRS Skate” slēpju komplekts, kā arī citas vērtīgas balvas. Pēc finiša sasniegšanas SV6 un SV8 vecuma grupas dalībnieki saņems gardumus.

Organizatori aicina pieteikties sacensībām un apmaksāt dalības maksu savlaicīgi tiešsaistē vai klātienē pirms sacensībām. Reģistrējoties tiešsaistē, sacensību dalības maksa ir par izdevīgāku cenu. Piesakoties sacensībām tiešsaistē 3 posmiem tiek piemērota 30% atlaide. Pirmā posma sacensību dienā, apmaksājot dalību par visiem posmiem, tiek piemērota atlaide 30% apmērā. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.