Menu
 

Salaspils basketbolistu triju uzvaru sērija pārtrūkst Iecavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jaunā gada pirmajā spēlē Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā neveiksmi piedzīvojusi Salaspils sporta skolas komanda. Salaspiliešiem šis bija pirmais zaudējums pēc uzvarām trijās iepriekšējās cīņās.

Izbraukuma spēlē Iecavā pret basketbola klubu “Dartija” pirmais puslaiks sāncenšiem pagāja kā pa viļņiem. Salaspils basketbolisti sākumā bija vadībā (9:4), tad strauji nonāca mīnusos (11:20), pēc tam atguva vadību (26:23), bet puslaika beigās atkal nonāca zaudētājos (34:47).

Trešajā ceturtdaļā iecavieši nosargāja aptuveni 10-12 punktu pārsvaru, toties cetutrajā ceturtdaļā viesi mājiniekus sodīja par daudzajām kļūdām un neprecīzajiem tālmetieniem un trīs minutes līdz pamatlaika beigām izvirzījās vadībā 78:76. Ofensīvu salaspiliešiem tomēr neizdevās pabeigt – atlikušajā laikā no spēles grozā neiekrita neviens metiens, un Salaspils basketbolisti piedzīvoja zaudējumu 79:89.

Viesu rindās Reno Silavs izcēlās ar 21 punktu, 10 atlēkušajām bumbām un 5 rezultatīvām piespēlēm, Valdis Razumovskis ar 14 punktiem, 7 bumbām un 5 piespēlēm, Pēteris Lunts ar 14 punktiem, bet Renārs Stacēvičs ar 12 punktiem, 6 bumbām un 5 piespēlēm.

LBL trešās divīzijas Rietumu grupas turnīra tabulā Salaspils komanda izņem piekto vietu – deviņas uzvaras 14 spēlēs. Izslēgšanas turnīram kvalificēsies astoņas labākās vienības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.