Menu
 

Kēnigzē Tomass pārspēj Martinu, brāļi Dukuri ārpus godalgoto trijnieka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānšāviņš no ltv.lsm.lv Foto - ekrānšāviņš no ltv.lsm.lv

Skeletona Pasaules kausa izcīņas sestajā posmā piektdien Kēnigzē trasē Vācijā Tomass Dukurs pirmo reizi šosezon pārspēja savu jaunāko brāli Martinu. Siguldieši ieņēma attiecīgi sesto un septīto vietu.

Tomass Dukurs pirmajā braucienā bija devītais, toties otrajā sasniedza ceturto rezultātu un pakāpās par trim pozīcijām, tostarp apsteidzot savu brāli – Martins pirmajā mēģinājumā bija piektais, bet otrajā septītais.

Par posma uzvarētāju kļuva Aleksandrs Tretjakovs, kurš abos braucienos uzrādīja otro rezultātu un summā par sekundes sešām simtdaļām apsteidza Sunbinu Junu no Dienvidkorejas. Trešais bija vācietis Felikss Keizingers, kurš pēc pirmā mēģinājuma bija tikai divpadsmitais, bet teicami veica otro braucienu un par 0,01 un 0,02 sekundēm apsteidza savus tautiešus Akselu Jungu un Aleksandru Gasneru.

Tomass Dukurs Tretjakovam zaudēja 0,51 sekundi, bet Martins Dukurs – 0,55 sekundes.

Martins ar sezonas sliktāko rezultātu arī zaudējis līderpozīcijas Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā. Par līderi kļuvis A.Tretjakovs (1243 punkti), Martinam ir 1215 punkti. Tomass ar 952 punktiem ir septītais.

Nākamās sacensības paredzētas 31.janvārī Sanktmoricas trasē Šveicē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.