Menu
 

Foto: Ādažnieces labākās Pierīgas meiteņu volejbola turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Zvejniekciema vidusskolā aizvadīts Pierīgas skolēnu sporta spēļu volejbola turnīrs B vecuma grupas meitenēm (2004./05.g.dz.). Piecu komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Ādažu vidusskolas audzēknes.

Turnīrs noritēja pēc viena apļa sistemas, katrai komandai tiekoties ar katru spēlē līdz diviem uzvarētiem setiem (sets līdz 25 punktiem). Ādažnieces izrādījās pārākas visās četrās cīņās, turklāt nezaudēja nevienā setā un Pierīgas čempioņu titulu izcīnīja otro gadu pēc kārtas.

Otro vietu ieguva laukuma saimnieces Zvejniekciema vidusskolas skolnieces, kuras uzvarēja trijās pārējās spēlēs. Izšķirošajā mačā par otro vietu viņas ar 2:1 pārspēja Siguldas Valsts ģimnāzijas komandu, kas ierindojās trešajā vietā.

Ceturto vietu ieguva Ādažu Brīvas Valdorfa skolas komanda, kas vienīgo uzvaru 2:1 svinēja pār Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas vienību, kurai nācās samierināties ar četriem zaudējumiem un pēdējo piekto vietu.

Pierīgas skolēnu sporta spēles turpināsies ar tautas bumbas turnīriem zēniem 11.februārī Mārupē un meitenēm 18.februārī Mālpilī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.