Menu
 

Pļavniekkalna sākumskolas komandas uzvar starpnovadu sporta sacensībās tautas bumbā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Paralēli Pierīgas skolēnu sporta spēlēm, ko rīko Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde, norisinās arī starpnovadu sporta sacensības, kurās piedalās šajā iestādē nepārstāvēto Ķekavas, Olaines, Salaspils un Ikšķiles novadu mācību iestādes. Nule Salaspilī aizvadīti tautuas bumbas turnīri zēniem un meitenēm, un abos turnīros pirmās vietas ieguva Ķekavas novada Pļavniekkalna sākumskolas audzēkņi.

Puišiem viņi pusfinālā ar 9:0 pārliecinoši uzvarēja Daugmales pamatskolu, bet finālā ar 11:0 Ķekavas vidusskolu. Ķekavas novada komandām savā starpā sadalot pirmās četras vietas, trešo vietu ieguva Baložu vidusskolas puikas, kuri ar 7:2 pārspēja daugmaliešus.

Tālākajās  vietās ierindojās Tīnūžu sākumskola, Olaines 2.vidusskola, Salaspils 1.vidusskola, Olaines 1.vidusskola, Ķekavas privātā pamatskola “Gaismas tilts 97” un Salaspils 2.vidusskola.

Meiteņu turnīra pusfinālā Pļavniekkalna sākumskolas komanda pusfinālā ar 10:2 pārspēja Olaines 1.vidusskolu un finālā ar 5:4 Ķekavas vidusskolu. Trešā vieta Olaines 1.vidusskolas meitenēm, kuras ar 12:4 pieveica Daugmales pamatskolu.

Vietas no piektajā līdz devītajai dalīja Salaspils 1.un 2.vidusskolas, Olaines 2.vidusskola, Tīnūžu sākumskola un Baložu vidusskola.

Nedēļu iepriekš Salaspilī norisinājās skolu sporta sacensības peldēšanā. Individuāli 25 metru brīvā stila distancē uzvarēja Ikšķiles vidusskolas pārstāvji Evelīna Pauriņa (19,46 s) un Regnārs Zviedris (20,19 s), bet stafetē ātrākie bija Ķekavas vidusskolas skolēni Rēzija Kalniņa, Ričards Mukāns, Adelīna Siņuto un Ernests Jansons (1:27,69).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.