Menu
 

Ķekavas un Carnikavas basketbolisti gūst pārliecinošas uzvaras izbraukuma spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas Basketbola līgas otrās un trešās divīzijas spēlēs panākumus ceturtdien guva basketbola klubi “Ķekava” un “Carnikava”. Šīs bija vienas no pēdējām cīņām pirms gaidāmajiem izslēgšanas turnīriem.

BK “Ķekava” viesos pie Bauskas BJSS un sporta centra “Mēmele” basketbolistiem otrās ceturtdaļas vidū ar 12:0 izrāvienu pārņēma vadību (47:33), trešajā ceturtdaļā pārsvaru palielināja līdz 27 punktiem (76:49) un bez lielām pūlēm nosargāja uzvaru 94:72.

Eduards Avotiņš guva 30 punktus, Mārtiņš Zemturis 16 un Edgars Štelmahers 14 punktus. LBL2 Rietumu grupā ķekavieši ar deviņām uzvarām 16 spēlēs ieņem sesto vietu.

LĪdzīgā kārtā uzvaru izbraukumā pret “Valmiera Glass” / ViA-3 vienību LBL trešās divīzijas turnīrā ceturtdien guva basketbola klubs “Carnikava”. Otrajā ceturtdaļā guvuši 12 punktus pēc kārtas, viesi pārņēma vadību (32:29) un visa otrā puslaika gaitā pamazām audzēja pārsvaru, beigās panākot 90:70.

Jānis Ābols uzvarētājiem iemeta 30, Rolands Dovgjallo 22 un Dāvis Siliņš 16 punktus. LBL3 Austrumu grupā BK “Carnikava” ir deviņas uzvaras 19 spēlēs un sestā vieta.

Ķekavas un Carnikavas basketbolisti, tāpat kā Salaspils sporta skolas komanda, jau nodrošinājuši vietas LBL izslēgšanas turnīros.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.