Menu
 

Siguldiešu pārstāvētā Latvijas dāmu badmintona komanda Eiropas čempionātā gūst vienu uzvaru trijos mačos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Badmintona federācija Foto - Latvijas Badmintona federācija

Ar vienu uzvaru trijos mačos un trešo vietu apakšgrupā Latvijas dāmu badmintona izlase noslēgusi Eiropas komandu čempionātu Francijā. Kopā ar Ievu Popi, Kristīne Šeferi un Diānu Stogniju izlases sastāvā spēlēja Siguldas badmintona kluba pārstāves Jekaterina Romanova un Liāna Lencēviča.

Turnīra pirmajā dienā Latvijas badmintonistes ar 3:2 pārspēja Portugāles komandu. J.Romanova zaudēja vienspēļu cīņā, toties kopā ar novadnieci vinnēja dubultspēļu mačā. Otrajā kārtā Latvijas izlase ar 1:4 piekāpās Slovākijai, bet apakšgrupas pēdējā mačā ar 0:5 zaudēja vienām no čempionāta favorītēm Vācijas badmintonistēm. Izslēgšanas turnīram kvalificējās tikai pirmās vietas ieguvējas vācietes.

Kopumā Liāna Lencēviča uzvarēja vienā no trim spēlēm, kurās piedalījās, bet Jekaterina Romanova – vienā no sešām. Ievai Popei trīs uzvaras un trīs zaudējumim, Kristīnei Šeferei divas uzvaras un viens zaudējums, Diānai Stognijai trīs zaudējumi.

Bēdīgāk klājās Latvijas vīru komandai, kas grupu turnīrā piedzīvoja trīs zaudējumus – 0:5 pret Šveici un Dāniju, kā arī 1:4 pret Velsu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.