Menu
 

Salaspils basketbolisti zaudē pamatturnīra priekšpēdējā spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēc piecu uzvaru sērijas otro neveiksmi pēc kārtas Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā piedzīvojuši Salaspils sporta skolas basketbolisti. Pamatturnīra pēdējo spēli salaspilieši aizvadīs 3.martā.

Otrdien Salaspils komanda savā laukumā uzņēma basketbola klubu “Jaunpils” un jau cīņas sakumā iedzīvojās pamatīgos mīnusos (0:6, 10:20, 14:26). Tomēr, tuvojoties pirmā puslaika vidum, mājinieki pārņēma iniciatīvu, otrās ceturtdaļas vidū veica izrāvienu 14:2 un pārtraukuma devās jau ar septiņu punktu pārsvaru (49:42).

Trešās ceturtdaļas beigās salaspilišiem gadījās “bedre” 0:10, pēc kā viesi atguva vadību (53:60), taču ceturtajā ceturtdaļā uz viļņa atkal bija laukuma saimnieki, kuri likvidēja desmit punktu deficītu un trīs minūtes līdz pamatlaika beigām atguva vadību (73:72). BK “Jaunpils” basketbolisti nekavējoties atbildēja ar diviem uzbrukumiem triju punktu vērtībā un atlikušajā laikā vadību no rokās vairs neizlaida – Salaspils sporta skolai zaudējums 75:80.

Mājinieku rindās Sandis Ceplītis izcēlās ar 40 minūšu laikā savāktu 21 punktu, 11 atlēkušajām bumbām un 5 rezultatīvām piespēlēm, Salaspils komandas spēlējošajam trenerim Valdim Razumovskim pavisam nedaudz pietrūka līdz “triple double” – 18 punkti, 10 piespēles un 9 atl.bumbas, bet Renārs Stacēvičs un Pēteris Lunts katrs iemeta pa 11 punktiem.

Salaspils basketbolisti LBL3 Rietumu grupā ar 14 uzvarām 21 spēlē ieņem piekto vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.