Menu
 

Stopiņu galda tenisisti trešo gadu pēc kārtas uzvar Pierīgas novadu turnīrā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Trešo gadu pēc kārtas un ceturto reizi pēdējos sešos gados Pierīgas novadu sporta spēļu galda tenisa turnīrā uzvarējusi Stopiņu novada komanda, kas principiālajā duelī pārspēja Salaspils galda tenisistus. Kopš 2013.gada pirmās divas vietas Pierīgas novadu sporta spēļu turnīros sadala tieši šīs divas vienības.

RTU sporta centrā notikušā turnīra pirmajā posmā sešas Pierīgas novadu komandas sacentās divās apakšgrupās, pēc tam pa divām labākajām vienībām sadalīja godalgas finālturnīrā par 1.-4.vietu, bet pēdējo vietu ieguvēji savstarpējā spēlē noskaidroja piektās vietas ieguvējus.

Stopiņu galda tenisisti uzvarēja visos mačos, turklāt sīvākā cīņa viņiem sanāca ar Carnikavas komandu, kas apakšgrupā palika pēdējā vietā (4:3). Otrā grupas spēlē čempioni ar 4:1 pieveica Mārupi, bet pēc tam finālturnīrā ar tādu pašu rezultātu arī Salaspili un Saulkrastus. Tāpat kā pērn, par uzvarētājiem kļuva Aleksandrs Moskaļonoks, Andrejs Čermitāns, Kaspars Kravčuns, Sergejs Medvedjevs un Ieva Vēja.


Salaspils komanda apakšgrupā atstāja “sausā” gan saulkrastiešus, gan ķekaviešus (4:0), finālturnīrā ar 4:1 pārspēja mārupiešus, taču piekāpās cīņā par pirmo vietu. Pierīgas vicečempionu titulu šogad ieguva Dainis Reinholds, Vadims Berežkovs, Reinis Kasparāns un Ieva Baltrute.


Izšķirošajā spēlē par trešo vietu Mārupes galda tenisisti ar 4:2 pārspēja Saulkrastus un pirmo reizi pēdējo gadu laikā nopelnīja bronzas medaļas – tās tika Verneram Jaunbrūnam, Valērijam Smirnovam, Uģim Birkam, Mārim Rublānam un Margaritai Judinai. Savukārt mačā par piekto vietu Carnikavas komanda pārspēja Ķekavu 4:0.

Plānots, ka nākamais Pierīgas novadu sporta spēļu posms – novusa sacensības – notiks 11.aprīlī Babītes sporta kompleksā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.