Menu
 

Olaines jaunās futbolistes triumfē Latvijas Meiteņu telpu futbola čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Latvijas Meiteņu telpu futbola čempionāta U-12 vecuma grupas Elites grupas finālā futbola kluba (FK) "Olaine-1" meitenes pārspēja Rīgas Futbola skolas (RFS) audzēknes un otro gadu pēc kārtas izcīnīja pirmo vietu.

Čempionātā visas komandas bija sadalītas divās divīzijās – Elites un Attīstības grupās. Elites grupā piedalījās sešas komandas, kuras aizvadīja viena apļa turnīru. Kā vēsta Latvijas Futbola federācija, pamatturnīrā pārliecinošu pirmo vietu ieguva FK "Olaine-1", kas piecos mačos izcīnīja četras uzvaras un vienreiz spēlēja neizšķirti, iegūstot 13 punktus. Par četriem punktiem mazāk bija FK "Dinamo Rīga-1" komandai, kas svinēja trīs panākumus un cieta divus zaudējumus. Šīs divas komandas automātiski nodrošināja vietu pusfinālā.

Pusfinālā FK "Olaine-1" ar 6:1 apspēlēja futbola skolu "Metta", bet RFS ar 5:4 pārspēja FK "Dinamo Rīga-1" pretestību. Bronzas mačā FS "Metta" ar 4:3 uzveica FK "Dinamo Rīga-1", bet FK "Olaine-1" vinnēja RFS komandu 4:1.

Par labāko spēlētāju Olaines komandā atzina Valēriju Širinu, Elites grupas labākās spēlētājas titulu ieguva olainiete Samanta Zālīte, bet par labāko vārtsardzi atzina Aleksandru Torgošovu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.