Menu
 

Garkalnes un Ropažu jātnieces labākās LJF ziemas čempionāta trešajā posmā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Vladislavs Rutkovskis Foto - Vladislavs Rutkovskis

Kleistu jāšanas sporta centrā aizvadīts Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) ziemas čempionāta priekšpēdējais trešais šķēršļu pārvarēšanā posms. Galvenajā maršrutā, kas bija ātruma konkūrs bez ierobežojuma dalībniekiem (šķēršļu augstums līdz 135 cm), nepārspēta palika Sintija Semeņkova ar Hanoveras šķirnes ērzeli Clair De Lune no Garkalnes novada jāšanas sporta kluba “Kriķi”.

Otrajā vietā ierindojās ropažniece Sabīne Siliņa no Ķekavas novada kluba “Mežstrazdiņi” ar  Fantast, informēja LJF preses dienestsSabīne visos trīs čempionāta posmos ar šo zirgu galvenajā maršrutā ir ieguvusi otro vietu.

Goda pjedestāla trijnieku noslēdza Kristīne Egle ar Cacquetta (JK “Top Sport”). Distancē nekļūdīgi bija pieci sportiskie pāri, no kuriem viens Lietuvas jātnieks, kā arī Sintija Semeņkova ar otru zirgu Carlos Z, ar kuru ieņēma ceturto vietu.

Kopā par uzvaru čempionāta kopvērtējumā galvenajā maršrutā cīnās 14 sportisti. Pēc trešā posma līderu trijniekā ir trīs dāmas – pirmā Sabīne Siliņa, otrā Sintija Semeņkova, trešajā pozīcijā Anna Annija Alsiņa.

Latvijas ziemas čempionāta noslēdzošais posms paredzēts 28.-29.martā. Kopvērtējumā ieskaitē tiks vērtēti trīs labākie rezultāti no četriem posmiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.