Menu
 

30.augustā norisināsies desmitais Jūrmalas velomaratons

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

30.augustā Dzintaros norisināsies desmitais Jūrmalas velomaratons, kurā dalībniekiem tiek piedāvātas “Isostar” tautas (30 km), “Garmin” ģimenes (15 km) un bērnu (0,5-1 km) distances . Starts un finišs, tāpat kā iepriekš, būs Dzintaru prospektā blakus koncertzālei. Gan dalībniekiem, gan pasākuma viesiem būs sarūpētas dažādas interesantas aktivitātes visas dienas garumā, skola rīkotāji.

Lai stiprinātu patīkamās atmiņas par Jūrmalas velomaratonu, organizatori katram dalībniekam sarūpēs īpašu Jūrmalas pilsētas piemiņas medaļu, ar ko tiks iepriecināts finišā. Pasākuma veiksmīgai norisei dalībniekiem būs stingri jāievēro organizatoru un valstī noteiktie Covid-19 ierobežojumi. Sacensību teritorijā apmeklētājiem un dalībniekiem ir jāievēro 2 metru distancēšanās ierobežojums ārpus starta koridora.

“Esam priecīgi, ka, lai arī dalībniekiem stingri būs jāievēro organizatoru un valstī noteiktos Covid-19 ierobežojumus, varēsim braukt kopā. Šogad būs ierastā tautas distance 30 km garumā un ģimenes 15 km distance, ko mēs jau uzskatām par velo “klasiku”, jo dalībnieki var salīdzināt savus rezultātus ar iepriekšējiem gadiem, ” izteicies sacensību organizators Jānis Vanags.

Jūrmalas velomaratona dalībnieku sastāvs meistarības ziņā ir ļoti dažāds, jo startē gan pazīstami sportisti, gan ikdienā ar riteni bieži braucošie, gan arī tādi, kuri uz riteņa uzkāpj samērā reti, taču allaž ir klāt šajā te jaukajā pasākumā Dzintaros. Jūrmalas velomaratonā var ieraudzīt visu vecuma pārstāvjus: veterānus, pieaugušos, jauniešus un arī mazus bērnus. Jo īpaši ir gaidīti vecāki ar saviem bērniem, izmantot iespēju gan pašiem aktīvi pavadīt laiku, gan arī iedvesmojot un mudinot bērnus pasportot svaigā gaisā.

Reģistrēties sacensībām un ar nolikumu iepazīties var www.jurmalasvelomaratons.lv. Reģistrējoties ar Jūrmalas iedzīvotāja karti, dalība Jūrmalas velomaratonā ir bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.