Menu
 

"Garkalne/Livonia" regbisti otrajā puslaikā salauž "Jūrmalas" pretestību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Otrdien Upesciema stadionā Latvijas regbija čempionāta spēlē vietējā “Garkalne/Livonia” komanda ar 36:14 uzvarēja regbija klubu “Jūrmalu”, taču izšķirošo pārsvaru nodrošināja tikai otrajā puslaikā.

Visu spēles laiku lija lietus, un slapjajā Upesciema stadionā spēlēt bija smagi abām komandām, norāda Latvijas Regbija federācijā (LRF). Pirmajā puslaikā pēc trim precīziem Mihaila Tumina soda sitieniem vadībā izvirzījās “Jūrmala” (9:0), un tikai neilgi pirms pārtraukuma laukuma saimnieki samazināja starpību līdz 7:9.

Pēc pārtraukuma viesi palielināja pārsvaru līdz 14:7, taču tie arī bija pēdējie “Jūrmalas” punkti šajā mačā. Spēles turpinājumā dominēja Latvijas čempioni, kas 22 minūšu laikā veica piecus piezemējumus pēc kārtas un svinēja gana drošu uzvaru.

“Livonia” regbistiem šī bija otrā uzvara divās spēlēs, bet “Jūrmala” Latvijas čempionātā piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Zīmīgi, ka šo spēli tiesāja ilggadējais Latvijas tiesnesis Raimonds Priednieks, kurš pēdējos gadus dzīvo Vācijā un arī tiesā Vācijas regbija čepionātu, atzīmē LRF.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.