Menu
 

Krimuldas un Upesciema futbolisti izstājas no cīņas par Latvijas kausu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Zaudējumus Latvijas kausa izcīņas pirmajā kārtā piedzīvojuši divi Pierīgas futbola klubi – pirmdien no cīņas par trofeju izstājās sporta kluba “Upesciems” futbolisti, bet otrdien sporta kluba “Krimulda” komanda.

Latvijas trešajā līgā spēlējošā SK “Upesciems” vienība savās mājās tikās ar futbola klubu “Limbaži” no otrās līgas. Devītajā minūtē nonākuši zaudētājos, laukuma saimnieki, pateicoties Oskara Odiņa precīzajam sitienam, jau sešas minūtes vēlāk rezultātu izlīdzināja. Taču pēc brīža ielaida otros vārtus un neilgi pirms spēles beigām arī trešos – 1:3.

SK “Krimulda” futbolisti, kas šosezon cīnās Latvijas otrajā līgā, viesojās pie trešajā līgā spēlējošās “Tente” komandas. Arī viņi pirmajā puslaikā pirmie zaudēja vārtus, taču otrā puslaika sākumā pēc Vitālija Ziļa raidījuma panāca izlīdzinājumu. Prieki gan bija īsi, jo jau minūti vēlāk bumba otrreiz ielidoja viesu vārtos, bet pēdējās astoņās minūtēs mājinieki iesita vēl divus golus – 1:4.

Svētdien Latvijas kausa izcīņas pirmās kārtas spēles aizvadīs futbola klubs “Salaspils” un Mārupes sporta centra komanda. Otrajā kārtā piedalīsies 13 pirmās kārtas spēļu uzvarētāji, divi izlozes veiksminieki FK “Valka” un FK “Alberts”, kā arī deviņi Latvijas pirmās līgas klubi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.