Menu
 

"Rāmavas lači" Latvijas regbija čempionātā piedzīvo ceturto zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Latvijas regbija čempionāta spēlē piektdien vakarā Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Valmieras “Fēnikss” pārspēja “Rāmavas lāčus” ar 20:8 (7:0). Valmieriešiem tā bija otrā uzvara trīs spēlēs, bet “Rāmavas lāčiem” – ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Otrā puslaika sākumā valmierieši bija panākuši 12:0 savā labā. Mača izskaņā čempionāta debitanti “lāči” starpību samazināja līdz septiņiem punktiem (8:15), tomēr pēdējo vārdu teica pretinieki – 8:20, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija. Rāmavas komandai punktus guva Kārlis Vents (5 ar piezemējumu) un Jānis Pelēcis (3 ar soda sitienu).

“Rāmavas lāču” regbists Aivars Spangers: “Pie punktiem tikām – prieks par to. Kapājām, čaļi grib spēlēt, bet ir vairāk jātrenējas, ja gribam labi spēlēt. Nāksim visi uz treniņiem, būs rezultāts, būs arī uzvaras. Domāju, ka arī šo spēli vajadzēja uzvarēt. Tagad mums palikusi tikai viena spēle pret “Jūrmalu” – to gan vajadzētu uzvarēt”.

Svētdien Baldones stadionā spēlē par piekto vietu Baltijas “Top” līgā spēkiem mērosies abi galvenie Latvijas čempionu titula pretendenti – “Ķekava/Miesnieki” un “Garkalne/Livonia” regbisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.