Menu
 

Foto: Mārupieši nosargā Pierīgas čempionu titulus pludmales volejbolā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Krimuldā aizvadītajās Pierīgas novadu sporta spēļu pludmales volejbola sacensībās gan dāmu, gan vīru konkurencē, tāpat kā pirms gada, pirmās vietas izcīnīja Mārupes novada pārstāvji. Otrie abos turnīros bija laukuma saimnieki krimuldieši.

Dāmu turnīrā piedalījās četru Pierīgas novadu komandas, kas izspēlēja viena apļa turnīru. Mārupietes Marta Ozoliņa un Līga Strautniece ar 2:0 pieveica Salaspils un Stopiņu novada komandas, bet spēlē pret Krimuldas duetu Antra Šverna/Mairita Bičkovska viņām uzvarai sīvā cīņā bija nepieciešami trīs seti – 2:1 (12:21, 21:18, 15:13).

Mājinieces krimuldietes ar 2:0 uzvarēja Stopiņu volejbolistes, ar 2:1 Salaspils pāri un ieguva otro vietu, bet izšķirošajā mačā par trešo vietu uzvaru ar 2:0 (21:17, 21:18) guva salaspilietes Ilze Krone un Kristīne Vīķele.

Vīru turnīrā septiņu novadu komandas vispirms aizvadīja priekšsacīkšu turnīrus divās apakšgrupās, bet pēc tam četri labākie pāri izspēlēja godalgotās vietas. Un arī šajā turnīrā – tāpat kā pirms gada – izšķirošajā spēlē par pirmo vietu tikās Mārupes un Krimuldas volejbolisti. Šoreiz mārupieši Kristaps Punculis un Oskars Puga ar 2:0 (21:16, 21:15) uzvarēja Arvi Boženkovu un Ingmāru Veinbergu.

Iepriekš pusfinālos Mārupes duets ar 2:0 (21:18, 21:17) bija uzvarējis mālpiliešus, bet Krimuldas pāris ar 2:0 (21:16, 21:15) inčukalniešus. Mača par trešo vietu pārāki izrādījās Māris Čīma un Rūdolfs Šadrins no Mālpils – 2:0 (21:12, 21:13).

Turnīra kopvērtējumā piektajā vietā ierindojās Babītes novads, sestajā Stopiņu novads un septītajā Salaspils novads.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.