Menu
 

Ķekavas un Baldones jaunie regbisti triumfē Latvijas U18 kausa izcīņas pirmajā posmā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Sestdien RTK stadionā paralēli risinājās Latvijas kausa izcīņas pirmais posms regbijā-7 U18 vecuma grupas komandām un Latvijas čempionāta otrais posms sievietēm. Jauniešu turnīrā trīs komandu konkurencē uzvarēja “Ķekavas novada sporta skola/Baldone”, kas divu apļu turnīrā uzvarēja visās četrās spēlēs.

Sīvāka spēkošanās “Miesnieku” jaunajai paaudzei sanāca ar “Eži/RFS” komandu, kas tika uzvarēta ar 24:12 un 19:5, bet “Elejas” komanda tika pieveikta daudz pārliecinošāk – 52:0 un 33:5, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija.“Eži” ieguva otro vietu, jo divreiz pieveica elejiešus – 40:5 un 29:0.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva “ĶNSS/Baldone” pārstāvis Reinis Pavinkšnis, kurš izdarīja piecus piezemējumus un precīzi sita 13 realizācijas sitienus – kopā 51 punkts.

“Neiznāca parādīt savu labāko sniegumu, jo diezgan daudz iesaistījāmies kontaktā ar pretinieku, tomēr visas spēles beidzās mums par labu,” Ķekavas un Baldones komandas galvenais treneris Elmārs Šefanovskis pēc uzvaras turnīrā bija paškritisks, bet apmierināts ar rezultātu

“Mums vairāk jāpiestrādā pie kopējās sadarbības, jo individuāli puiši ir ļoti meistarīgi – daži no viņiem spēlē arī pieaugušo komandās. Galvenais, jāveido sadarbība starp vairāk pieredzējušiem un dažus gadus jaunākiem puišiem, kuri spēlē kopā vienā komandā. Regbijā ir svarīgi veikt piezemējumus bez kontakta, un tas mums šodien nedaudz piekliboja, lai gan kopumā varam būt apmierināti ar rezultātu, jo visas spēles uzvarējām.”
Latvijas čempionāta otrajā posmā sievietēm uzvarēja “LSPA/Livonia” komanda, kas apsteidza un “Imantu” un “Selenu”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.