Menu
 

Futbolistiem uzvaras Olainē un Upesciemā, zaudējums Jaunmārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Rakari" Foto - FS "Rakari"

Latvijas futbola trešās līgas Rīgas reģiona turnīrā savstarpējo spēli trešdien aizvadīja kaimiņi – sporta kluba “Upesciems” futbolisti savā laukumā uzņēma futbola skolas “Rakari” komandu no Ādažiem. Atbilstoši sezonas rangam mājinieki izrādījās krietni pārāki – pirmajā puslaikā vārtus guva Oskars Odiņš, pēc pārtraukuma Reinis Groskops, Jānis Avots un Nauris Baranovskis, un “Upesciems” svinēja pārliecinošu uzvaru 4:0.

Garkalnes novada komanda tabulā ieņem ceturto vietu – 24 punkti 14 spēlēs, bet “Rakari” ar 4 punktiem un 10 zaudējumiem 12 mačos ir pēdējie devītie.

Svarīgu uzvaru cīņā par godalgām Sieviešu līgā trešdien izcīnīja futbola klubs “Olaine”, kas savās mājās, pateicoties Loretas Dārtas Auziņas precīzajam sitienam 28.minūtē, ar 1:0 pārspēja “Riga United Ladies” vienību.

Olainietes turnīra tabulā ar 8 punktiem 8 spēlēs ieņem trešo vietu – par trim punktiem atpaliek no futbola skolas “Metta”, bet “Riga United Ladies” apsteidz jau par astoņiem punktiem. Olaines futbolistēm šosezon vēl atlikušas trīs spēles.

Latvijas otrās līgas spēlē Jaunmārupes stadionā Mārupes sporta centra komanda pret turnīra līderiem “Albatroz SC” / FS “Jelgava” futbolistiem nosargāja līdzsvaru rezultātā līdz pēdējām 20 minūtēm, tomēr beigās salūza – trīs zaudēti vārti un zaudējums 0:3.

Turnīra tabulā mārupieši ar 9 punktiem 8 spēlēs ieņem astoto vietu. Otrajā vietā 12 klubu konkurencē pēc astoņām kārtām ir FK “Salaspils” (19 p.), septītajā – AFA “Olaine” (10 p.) un devītajā – SK “Krimulda” (6 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.