Menu
 

Par Pierīgas čempionu titulu sacentīsies Mārupes, Ropažu, Salaspils un Krimuldas basketbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas nogalē Mārupē un Zaķumuižā aizvadīti Pierīgas novadu sporta spēļu basketbola priekšsacīkšu turnīri vīru komandām. Finālturnīram, kas paredzēts šosestdien Mārupes sporta kompleksā, kvalificējās pagājušā gada finālisti Salaspils un Ropažu basketbolisti, kā arī Mārupes un Krimuldas komandas.

Abos priekšsacīkšu turnīros piedalījās pa trim komandām, kuras savstarpējās spēlēs noskaidroja vienu “lieko” komandu, kas, paliekot pēdējā vietā grupā, kopvērtējumā ierindojās dalītā 5.-6.vietā.

Zaķumuižas turnīrā zaudējumus abos mačos piedzīvoja Stopiņu basketbolisti – 42:68 pret Ropažiem un 56:59 pret Krimuldu, bet Mārupes grupā trešajā vietā palika Saulkrastu komanda – 40:52 pret Mārupi un 43:82 pret Salaspili.

Izšķioršajās spēlēs par pirmo vietu grupās Ropažu basketbolisti savās mājās visai pārliecinoši apspēlēja krimuldiešus 77:60, bet mārupieši tikai ar divu punktu pārsvaru uzveica pagājušā gada Pierīgas čempionus salaspiliešus – 57:55.

Finālturnīrā sestdien Mārupē vispirms tiks aizvadītas pusfināla spēles – Mārupe pret Krimuldu un Ropaži pret Salaspili, bet pēc tam notiks finālmači par trešo un pirmo vietu. Pērn finālā Salaspils basketbolisti uzvarēja ropažniekus 57:47.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.