Menu
 

Pēc sagrāves asotdaļfinālā Ķekavas "Auda" izstājas no Latvijas kausa izcīņas futbolā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānšāviņš no sportacentrs.com Foto - ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Ķekavas futbola klubs “Auda” trešdien piedzīvoja smagu zaudējumu Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā un līdz ar to izstājās no cīņas par trofeju. “Auda” bija vienīgais Pierīgas klubs, kam izdevās iekļūt labāko sešpadsmitniekā.

Izlozei bija labpaticies vienā asotdaļfināla pārī apvienot pirmās līgas vicelīderi FK “Auda” un virslīgas otrās pozīcijas īpašniekus RFS futbolistus, kuri turklāt ir pašreizējie Latvijas kausa īpašnieki. Komandas spēkus samēroja “Arkādijas” stadionā Rīgā.

Jau 6.minūtē Artūrs Zjuzins vadībā izvirzīja favorītus RFS komandu, taču pirmajā pusstundā, lai arī ne bez pūlēm, “Auda” tomēr spēja savu cietoksni nosargāt otrreiz neieņemtu. Tad gan desmit minūšu laikā bumba trīsreiz ielidoja ķekaviešu vārtos, un pārtraukumā nācās doties ar pagalam nepatīkamo 0:4 rezultātu.

Otrā puslaika pirmajā pusē “Audas” futbolisti pārņēma pretinieku atdoto iniciatīvu un uzbruka nedaudz vairāk. Tomēr tikt kaut vai pie goda vārtiem viņiem neizdevās, bet pēdējās 15 minūtēs RFS komanda vēl četras reizes ieraidīja bumbu vārtos – 0:8.

Var atgādināt, ka Latvijas kausa pirmajā posmā FK “Auda” futbolisti bija brīvi, otrā posma pirmajā kārtā ar 2:0 pārspēja “Tente” komandu, bet otrajā kārtā Baldonē ar 5:1 pieveica sporta klubu “Super Nova”, kas viņiem garantēja vietu astotdaļfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.