Menu
 

Carnikavas basketbolisti sezonu sāk ar zaudējumu, florbolisti – ar graujošu uzvaru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar dažu dienu starpību pirmās spēles jaunajā sezonā aizvadījuši Carnikavas basketbola un florbola klubi. Basketbolisti Reģionālās Basketbola līgas turnīru sākuši ar zaudējumu, bet florbolisti Rīgas atklāto florbola čempionātu – ar ļoti pārliecinošu uzvaru.

BK “Carnikava” basketbolisti sezonas atklāšanas spēlē savās mājās otrdien uzņēma basketbola klubu “Madona”. Pēc līdzīgā cīņā aizvadītas pirmās ceturtdaļas (15:17) otrajā mājinieki nonāca pamatīgos mīnusos (26:43), trešās ceturtdaļas beigās starpība pārsniedza arī 20 punktus (40:61). Carnikavieši nepadevās pamazām deldēja deficītu un 71 sekundi līdz pamatlaika beigām to samazināja līdz minimumam (68:69). Izšķirošajos brīžos madonieši tomēr izrādījās pārāki – izcīnīja vairākas svarīgas bumbas pie pretinieku groza un realizēja soda metienus, kamēr no laukuma saimniekiem veiksme tālmetienos noversās – zaudējums 68:72.

BK “Carnikava” labā Mārtiņš Terehovičs guva 15 punktus, Kristaps Odziņš 12 (plus 10 atlēkušās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles), Dāvis Siliņš 12, Jānis Ābols un Rolands Dovgjallo pa 11 punktiem.

FBK “Carnikava” florbolisti pirmo Rīgas atklātā florbola čempionāta spēli aizvadīja Ādažu sporta centrā un ar 18:2 sagrāva florbola klubu “Liepupe”. Pirmos vārtus pretinieki guva tikai trešās trešdaļas sākumā, kad viņu vārtos bumbiņa bija ielidojusi jau 13 reižu. Pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Krists Saldatenoks (4+1) un Toms Eglīte (2+3), pa diviem vārtiem iemeta arī Ralfs Stratans, Jēkabs Krists Vīmanis un Rainers Cekarevs.

Citā Rīgas čempionāta spēlē florbola klubs “Baloži” guva pirmos astoņus vārtus un ar 16:10 pieveica “DTG” komandu (Kristeram Elksnim 4+1, Raivo Strēlim 3+0, Raivo Simsonam 1+4).

Latvijas florbola pirmās līgas spēlē carnikaviešu pārstāvētajam klubam “SĀC” otrdien nācās piedzīvot zaudējumu izbraukuma spēlē pret FBK “Valmiera”/BSS vienību. Otrajā trešdaļā viesi ielaida trīs vārtus pēc kārtas un beigās piekāpās 4:8 (Klāvam Andersonam 2+0). Ar sešiem punktiem četrās spēlēs “SĀC” florbolisti Austrumu grupas tabulā ieņem ceturto vietu – līderis ar astoņiem punktiem trijos mačos ir FK “Saulkalne”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.