Menu
 

Salaspils baskebolistiem sezonā otrais zaudējums, ķekaviešiem – otrā uzvara

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Divi Pierīgas basketbola klubi aizvadījuši otrās spēles jaunajā sezonā Latvijas zemākajās līgās. BK “Ķekava” Nacionālās basketbola līgas (pēc ranga otrās) mačā izcīnīja otro uzvaru, bet Salaspils sporta skolas komanda Reģionālajā basketbola līgā piedzīvoja otro zaudējumu.

Ķekavas komanda izbraukumā tikās ar bērnu un jaunatnes basketbola skolas “Rīga”/DSN komandu, gandrīz visu pirmo puslaiku bija vadībā ar dažu punktu pārsvaru, bet pēc pārtraukuma palielināja to līdz astoņiem (42:34). Taču nākamo piecu minūšu laikā rīdzinieki atbildēja ar 19:7 izrāvienu un pārņēma vadību (49:53). Apturējuši laukuma saimnieku ofensīvu, BK “Ķekava” basketbolisti pēdējās piecās minūtēs atkal izvirzījās priekšā un nosargāja otro uzvaru sezonā – 74:70.

Uzvarētājiem Dāvis Klegeris guva 23 punktus, Edgars Štelmahers 18 (no tiem piecus pašā spēles izskaņā), Elvijs Mičulis 14 un Rihards Ozoliņš 10 punktus.

Bēdīgāk sezona sākusies Salaspils sporta skolas komandai. Iecavā spēlē pret basketbola klubu “Dartija” pirmajā puslaika sāncenši pārmaiņus izvirzījās vadībā, taču otro puslaiku mājinieki sāka ar septiņiem punktiem pēc kārtas, vēl trešajā ceturtdaļā pārsniedza 20 punktu pārsvaru (63:42) un beigās svinēja pārliecinošu uzvaru 93:67.

Salaspiliešu rindās rezultatīvākie bija Mārtiņš Zuments (25 p.), Kristaps Plotnieks (15) un Renārs Stacēvičs (11 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.