Menu
 

Martins Dukurs Insbrukā turpina uzvaru sēriju (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - IBSF Foto - IBSF

Ceturto uzvaru pēc kārtas šosezon un piecdesmit astoto skeletona Pasaules kausa izcīņas posmos karjerā piektdien Insbrukas trasē Austrijā izcīnīja siguldietis Martins Dukurs. Viņa vecākais brālis Tomass šoreiz ierindojās astotojā vietā.

Vīru sacensību dalībnieku skaits, salīdzinot ar pagājušās nedēļas posmu, bija nedaudz sarucis – līdz ar Āzijas un Ziemeļamerikas valstu pārstāvjiem šoreiz nestartēja arī vairāki labākie Krievijas skeletonisti, tostarp Aleksandrs Tretjakovs, ar kuru nedēļu iepriekš Martins Dukurs dalīja pirmo vietu.

Abos braucienos Martins uzrādīja labāko rezultātu, tiesa, pirmajā mēģinājumā tuvāko sekotāju krievu Romanovu apsteidza tikai par sekundes divām simtdaļām. Summā otrās vietas ieguvēju Metu Vestonu no Lielbritānijas siguldietis pārspēja par 0,20 sekundēm, bet trešās vietas ieguvējs vācietis Kristofers Groters uzvarētājam zaudēja 0,33 sekundes.

Tomass Dukurs abos braucienos sasniedza astoto laiku un šādu vietu ieņēma arī summā. Brālim viņš zaudēja 0,81 sekundi.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pēc četriem posmiem M.Dukuram ir maksimālais punktu skaits – 900. Otrais ar 746 punktiem ir Aleksandrs Gasners no Vācijas, bet Tomass Dukurs ar 706 punktiem ieņem piekto pozīciju.

Dāmu sacensībās vienīgā Latvijas pārstāve Endija Tērauda braucienos uzrādīja 16.un 14.rezultātu un summā ierindojās 15.vietā 19 dalībnieču konkurencē. Uzvarētājaiaustrietei Janinai Flokai viņa zaudēja 1,49 sekundes.

Šis ir pēdējais Pasaules kausa izcīņas posms šogad.

(papildināta ar dāmu sacensību rezultātiem)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.