Menu
 

Brāļi Šici jauno gadu iesāk ar piekto vietu Kēnigzē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mareks Gaļinovskis, FIL Foto - Mareks Gaļinovskis, FIL

Siguldieši Andris un Juris Šici sestdien ierindojās piektajā vietā Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensībās kamaniņu sportā divnieku ekipāžām Kēnigzē trasē Vācijā.

Jaunā gada pirmajā Pasaules kausa posmā Latviju pārstāv pa diviem dalībniekiem katrā disciplīnā. Divnieku ekipāžu sacensībās brāļi Šici braucienos uzrādīja sesto un piekto rezultātu un summā ierindojās piektajā vietā. Uzvarētājiem vāciešiem Tonijam Egertam un Sašam Benekenam siguldieši zaudēja 0,743 sekundes.

Labāko ducī iekļuva arī Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš – braucienos viņiem 13.un 11.rezultāts un noslēgumā 12.vieta 1,342 sekundes aiz Egerta un Benekena.

Pasaules kausa izcīņas absolūtajā kopvērtējumā līderpozīcijas saglabā austrieši Tomass Štoi un Lorencs Kolers (586 punkti). Šici ir ceturtajā vietā (394), bet Gudramovičs un Kalniņš – devītajā (255 p.).

Pieticīgus rezultātus uzrādīja abi Latvijas kamaniņu braucēji vīru sacensībās. Artūrs Dārznieks 32 dalībnieku konkurencē ierindojās 16.vietā 1,260 sekundes aiz uzvarētaja vācieša Feliksa Loha, bet Riks Kristens Rozītis palika 23.vietā (+1,766 s).

Svētdien Kēnigzē notiks individuālās sacensības dāmām, kā arī komandu stafete.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.