Menu
 

Sekundes simtdaļa šķir Martinu Dukuru no piektās uzvaras sezonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ibsf.org Foto - ibsf.org

Siguldietis Martins Dukurs izcīnījis otro vietu skeletona Pasaules kausa izcīņas sestā posma sacensībās piektdien Sanktmoricas trasē Šveicē. Uzvarētājam Aleksandram Gasneram no Vācijas viņš zaudēja nieka sekundes vienu simtdaļu.

Pēc pirmā brauciena sniegotajā trasē Martins izvirzījās sacensību vadībā – tuvāko sekotāju A.Gasneru viņš apsteidza par 0,20 sekundēm, bet trešajā pozīcijā vēl sekundes trīs simtdaļas tālāk bija Martina vecākais brālis Tomass.

Diemžēl otrais brauciens abiem brāļiem tik labs neizdevās. Lielisku otro mēģinājumu veica Gasners un summā apsteidza Martinu par 0,01 sekundi, kurš savukārt bija par 0,46 sekundēm ātrāks nekā trešās vietas ieguvējs Sunbins Juns no Dienvidkorejas (olimpiskajam čempionam šis bija pirmais starts Pasaules kausa sezonā). Savukārt Tomass Dukurs otrajā braucienā uzrādīja sesto rezultātu un noslīdēja uz piekto vietu 0,69 sekundes aiz Gasnera.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pēc sešiem posmiem pirmo četru posmu uzvarētājs M.Dukurs saglabā pirmo vietu – 1320 punktu. Otrais ar 1171 punktu ir A.Gasners, bet T.Dukurs ar 1066 punktiem ir ceturtais.

Dāmu sacensībās vienīgā Latvijas pārstāve Dārta Zunte palika priekšpēdējā 20.vietā 5,85 sekundes aiz uzvarētājas vācietes Tinas Hermanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.