Menu
 

Ķekavā sveikti aizvadītā gada labākie sportisti, treneri un komandas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra Foto - Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

12.februārī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras radošā komanda kopā ar Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Viktoriju Bairi oriģinālā veidā rada iespēju pateikties un apsveikt novada labākos sportistus, komandas, trenerus, sporta entuazistus un atbalstītājus.

Šogad ņemto vērā visus ierobežojumus darījām to ļoti neierastā un atturīgi, drošā veidā – ārā, sagaidot katru laureātu savā laikā, balvas un apsveikumus nododot pa atvērtu mašīnas logu.

“Mūsu mērķis, lai arī balvas pasniedzām katram individuāli, bija to izdarīt ar patiesu prieku un godinot sportistu, sagādājot katram no viņiem mini svētku sajūtu,” pavēstīja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra.

Ķekavas novada sporta laureāti 2020:

Gada jaunā sportiste: Emija Ivule (vieglatlētika), Karīna Jansena (vieglatlētika), Kate Kondratjeva (basketbols), Ramona Poreitere (veloorientēšanās).

Gada jaunais sportists: Arvo Krebe (dambrete), Eduards Švalbe (basketbols), Regnārs Bajārs (badmintons), Rihards Reinfelds (riteņbraukšana), Ričards Plāte (sporta vingrošana), Alisters Budanovs (motokross).

Gada jauniešu komanda: “Ķekavas Bulldogs” U-12 (florbols), Ķekavas vidusskolas basketbola komanda, Ķekavas NSS/”Miesnieki” U18 (regbijs).

Gada sportiste: Patrīcija Cīrule (vieglatlētika).

Gada sportists: Agnis Čavars (3×3 basketbols), Nauris Miezis (3×3 basketbols), Toms Macuks (motokross).

Gada vīriešu komanda: “Ķekava/Miesnieki” (regbijs).

Gada trenere: Anita Koziča (vieglatlētika), Gita Orste (florbols).

Gada treneris: Kristaps Andersons (regbijs).

Gada seniore: Lauma Žilko (orientēšanās).

Gada seniors: Gunārs Lazda (basketbols), Mareks Zālītis (vieglatlētika).

Gada senioru komanda: BK “Ķekava” 55+ (basketbols).

Par ieguldījumu Ķekavas novada sporta, veselīga dzīvesveida attīstībā: Ingera Bērziņa (senioru kustība Ķekavā), Ludmila Cīrule (senioru kustība Baložos).

Gada entuziasts: Eduards Erviks (riteņbraukšana), Inga Škutāne (vindsērfings), Madara Vīgante (futbols).

Pateicība un atzinība par sasniegumiem 2020.gadā: “Ķekavas Bulldogs” (florbols), FK “Ķekava”  (florbols), FK “Auda” (futbols), Laura Kronberga  (dambrete), Jānis Rotbergs (futbols).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.