Menu
 

Trīs Ķekavas florbola komandas piekāpjas Kocēnu "Rubenei"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Lieldienu brīvdienās Latvijas florbola čempionātā savstarpējās spēles pret Kocēnu kluba “Rubene” vienībām aizvadīja trīs Ķekavas vīru un dāmu komandas – un visās trijās ķekavieši piedzīvoja zaudējumus. Pie vienas uzvaras tika “FK Ķekava” florbolistes.

Vīru virslīgas spēlē pret”Rubeni” Kocēnos “Ķekava” otrās trešdaļas vidū minūtes laikā ielaida divus vārtus, nonāca zaudētājos 0:3 un atlikušajā laikā spēja atspēlēt tikai vienus vārtus – 1:3. Vienīgais precīzais metiens Klāva Jansona kontā.

Par spīti zaudējumam ķekavieši saglabāja vietu pirmajā trijniekā – 21 punkts 11 spēlēs. Četri punkti vairāk ir florbola klubam “Valmiera” un divi punkti vairāk – “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” vienībai.

Dāmu virslīgas turnīrā “FK Ķekava” izbraukuma spēlē pret “Rubeni-1” pirmajās četrās minūtēs izvirzījās vadībā 2:0, taču nākamajās 56 minūtēs ne reizi nespēja ieraidīt bumbiņu mājinieču vārtos un piedzīvoja zaudējumu 2:6.

Dienu vēlāk “FK Ķekava” savās mājās uzņēma turnīra pastarītes “NND/RJTC” florbolistes un sagādāja viņām desmito zaudējumu pēc kārtas – 10:2. Paula Metāla izcēlās ar četriem goliem un divām rezultatīvām piespēlēm, pa diviem vārtiem iemeta Justīne Marta Upeniece un Kristiāna Elizabete Krūmiņa.

Pirmdien dāmu čempionāta centrālajā spēlē Kocēnos tikās abas līdervienības – “Ķekavas Bulldogs/NND” un “Rubene”. Pirmās vadībā izvirzījās viešņas, taču otrās trešdaļas pašā sākumā ķekavietes jau bija iedzinējās 1:3. Trešā perioda sākumā “buldodzes” pamanījās rezultātu izlīdzināt, tomēr nākamo četrarpus minūšu laikā viņas ielaida trīs vārtus, pēc tam vēl divus un beigās piedzīvoja diezgan smagu sakāvi – 3:8. Pa diviem rezultativitātes punktiem (1+1) nopelnīja Līga Vancāne un Anna Ankudinova.

“Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes pēc šīs neveiksmes, kas viņām bija otrā sezonas deviņās spēlēs, zaudējušas pirmo vietu turnīra tabulā. Tikpat punktu (pa 21 p.) ir arī “Rubenei”, kas gan aizvadījusi divas spēles mazāk un uzvarējusi visās septiņās līdzšinējās cīņās. Trešā ar 14 punktiem ir “Rubene-1”, bet “FK Ķekava” ar 12 punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.