Menu
 

"Brander"/"Livonia" komanda izcīna Latvijas čempionu titulu regbijā-7

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - RFC "Livonia" Foto - RFC "Livonia"

Uzvarot visos trijos Latvijas čempionāta posmos regbijā-7, valsts čempionu titulu pārliecinoši izcīnījusi Garkalnes kluba "Livonia" komanda "Brander"/"Livonia". Lielāko pretestību cīņā par titulu "Livonia" regbistiem sagādāja Ķekavas kluba "Miesnieki" komandas.

Pirmajā posmā maija sākumā Baldones stadionā, kurā piedalījās deviņas komandas, finālturnīram par 1.-3vietu kvalificējās triju apakšgrupu uzvarētāji. Cīņa par pirmo vietu izvērtās ļoti sīva, jo pirmajā spēlē "livonieši" tikai ar 19:17 uzvarēja Ķekavas novada sporta skolu/"Miesniekus", bet otrajā ar 14:7 "Cover Power"/"Ķekava" vienību, kas noslēgumā ierindojās otrajā vietā.

Arī pirms nedēļas otrā posma turnīrā "livoniešu" mājvietā Upesciema stadionā, kurā tika izcīnīts arī tradicionālais Garkalnes kauss, finālturnīrā piedalījās tās pašas trīs komandas. Šoreiz "Brander"/"Livonia" ar 41:0 apspēlēja ĶNSS/"Miesniekus", bet "Cover Power"/"Ķekava" regbistus pārspēja tikai ar 10:7.

Sestdien Latvijas čempionāts regbijā-7 noslēdzās Baldones stadionā, un trešā posma izšķirošajā spēlē "Brander"/"Livonia" ar 26:12 uzvarēja "Cover Power"/"Ķekava" regbistus un triumfēja gan šajā turnīrā, gan visa Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.