Menu
 

Siguldas, Babītes un Ķekavas jaunajiem vieglatlētiem trīs medaļas LVS jaunatnes kausa izcīņā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Guntis Bērziņš, LVS Foto – Guntis Bērziņš, LVS

Ogres stadionā aizvadītas tradicionālās Latvijas Vieglatlētikas savienības un “Maxima” Jaunatnes kausa izcīņas sacensības U16 vecuma grupas zēniem un meitenēm. Sacensības notika 16 disciplīnās, un dalībnieku vidū bija arī vairāk nekā 30 jauno vieglatlētu no Pierīgas pagastiem – Siguldas, Ķekavas, Carnikavas, Ādažiem, Olaines, Babītes, Mārupes.

800 metru skrējienā puišiem par uzvarētāju kļuva Jānis Stūrītis no Siguldas sporta skolas, kurš finišēja pēc divām minūtēm un 7,29 sekundēm un tuvāko sekotāju apsteidza par vairāk nekā četrām sekundēm.

Sporta skolas “Arkādija” pārstāve Sibilla Vanadziņa no Babītes novada triumfēja 1500 metru skrējienā ar kavēkļiem, turklāt sasniedza sezonas labāko rezultātu šajā disciplīnā savā vecuma grupā – piecas minūtes un 30,62 sekundes. Otrās vietas ieguvēja no viņas atpalika par 16 sekundēm.

Viesa godalga tika arī Ķekavas novada sporta skolai – to izcīnīja Dominiks Majorovs trīssoļlēkšanā, kur 11,40 metrus tāls mēģinājums deva viņam trešo vietu.

Ceturto vietu ieņēma Kristaps Garančs no Siguldas sporta skolas 1500 metru kavēkļu skrējienā (5:23,02), piekto – Laura Ozola no Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas 800 metru skrējienā (2:31,08), sestās vietas – carnikavietes Kreita Knopa 300 metru barjerskrējienā (56,47) un Madara Kļavniece 1500 metru kavēkļu skrējienā (6:07,77).

Jau 2.un 3.jūlijā Ogres stadionā norisināsies Latvijas jaunatnes vieglatlētikas čempionāts U18 un U20 vecuma grupās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.