Menu
 

Ķekavas regbija klubs "Miesnieki" piedzīvo zaudējumu "Top" līgas mačā

  • Autors:  LETA
Ķekavas regbija klubs "Miesnieki" piedzīvo zaudējumu "Top" līgas mačā RK "Miesnieki"

Latvijas regbija klubs "Miesnieki"/"Ķekava" sestdien Ogrē piedzīvoja zaudējumu Baltijas turnīra "Top" līgas spēlē. Latvijas komanda ar rezultātu 17:39 (5:29) piekāpās Kauņas "Žalgiris" regbistiem no Lietuvas.

"Miesnieku" labā ar diviem piezemējumiem izcēlās Elmārs Šefanovskis, vēl vienu pievienoja Edgars Cīrulis, bet Andris Andersons sekmīgi veica vienu realizācijas sitienu.

"Lai gan pēc iepriekšējās cīņas bija uzlabojusies gan spēle aizsardzībā, gan uzbrukumā, tomēr kļūdaini lēmumi, neveiksmīgi sitieni ar kāju un tehniskais brāķis pirmajā puslaikā atstāja pārāk lielu iespaidu uz spēles rezultātu. Diemžēl lietuvieši mūsu kļūdas spēja pārvērst punktos, savukārt mums tas neizdevās. Otrais puslaiks tika aizvadīts labāk, pat neskatoties uz nogurumu," klubs citē komandas galvenā trenera Kristapa Andersona teikto.

"Miesniekiem" šī bija otrā spēle šīs sezonas "Top" līgas turnīrā - pirms tam ar 5:46 viesos tika piedzīvota neveiksme pret pagājušās sezonas čempioniem Šauļu "Vairas"/"Kalvis".

Šosezon "Top" līgas turnīrā piedalās piecas komandas - četras no Lietuvas un viena no Latvijas. Aizvadot viena apļa turnīru, sezonas izskaņā četras labākās vienības iekļūs pusfinālā, čempionam noskaidrojoties oktobra sākumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.