Menu
 

"Rāmavas lāči" izcīna pirmo uzvaru Latvijas regbija čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF

Latvijas čempionātā regbijā pirmo uzvaru izcīnījuši “Rāmavas lāči”, kas Rīgas Tehniskās koledžas stadionā ar 37:14 (20:14) apspēlēja regbija klubu “Jūrmala”, informēja Latvijas Regbija federācija.

Pirmos punktus spēles devītajā minūtē guva “lāči”, kad bumbu aiz viesu gala līnijas ienesa Aleksis Gauja un precīzu realizācijas sitienu izpildīja Jānis Pelēcis. Tieši viņš 21. un 26. minūtē arī trāpīja soda sitienus, panākot jau 13:0 par labu Ķekavas novada komandai. 28. minūtē Silvestrs Narkevics atzīmējās ar precīzu piezemējumu, bet Jānis Pelēcis guva savu desmito punktu mačā, trāpot realizācijas sitienu.

Pirmā puslaika noslēdzošajās desmit minūtēs jūrmalniekiem izdevās 14 punktus atspēlēt. 31. minūtē Emīls Zerafims ar piezemējumu atklāja regbija kluba “Jūrmala” rēķinu, bet Artjoms Šubins pievienoja vēl divus punktus ar realizācijas sitienu. Priekšpēdējā mača pirmās daļas minūtē Dmitrijs Fedosejenkovs ienesa otro jūrmalnieku piezemējumu, savukārt vēl vienu realizāciju trāpīja Artjoms Šubins.

Līdz otrā puslaika vidum nevienai no komandām neizdevās gūt punktus. Pēc spēlētas stundas trešo soda sitienu mačā trāpīja Jānis Pelēcis, bet 68. minūtē ar piezemējumu izcēlās Aldis Augstkalns. Pēcāk realizācijas sitienu trāpīja Jānis Pelēcis. Mača galarezultāts tika uzstādīts spēles 71. minūtē – “Rāmavas lāči” ieguva vēl septiņus punktus ar tehnisko piezemējumu un varēja svinēt pirmo uzvaru sezonā ar 37:14.

Par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva Jānis Pelēcis – viņš trāpīja trīs soda sitienus un tikpat realizācijas, gūstot 15 punktus. Ar piezemējumiem “Lāču” rindās izcēlās Aleksis Gauja, Silvestrs Narkevics un Aldis Augstkalns.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.