Menu
 

15.augustā Kauguros norisināsies "Jūrmalas krāsu skrējiens"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - jurmala.lv Foto - jurmala.lv

15.augustā Kauguros jau sesto gadu norisināsies starptautiskais “Jūrmalas krāsu skrējiens”, kurā dalībniekiem 5 kilometru distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla atmosfēru.

Krāsu skrējienā aicināts piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma, ļaujoties krāsu priekam un izbaudot īstu festivāla atmosfēru, liecina informācija Jūrmalas pilsētas interneta vietnē. Distanci varēs veikt skrienot, pastaigājoties, dejojot vai vienkārši izbaudot festivāla atmosfēru. Distancē būs četri krāsu punkti un viens putu punkts. “Jūrmalas krāsu skrējiena” ietvaros norisināsies arī tradicionālās “Zumba” meistarklases, kuras vadīs treneri no visas Baltijas. Šogad organizatori būs parūpējušies par īpašiem pārsteigumiem dalībniekiem.

Katrā distances kilometrā dalībniekus nobērs ar attiecīgā kilometra krāsām. Krāsu skrējienā tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kura ir 100% dabiska un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem. “Jūrmalas krāsu skrējiena” “dresscode” – balts apģērbs.

Iepriekš reģistrēties un iegādāties īpašos “Jūrmalas krāsu skrējiena” kreklus, kā arī iepazīties ar trasēm un nolikumu var līdz 12. augustam mājaslapā www.baltijasmaratoni.lv. Reģistrējoties ar Jūrmalas iedzīvotāja karti, dalība skrējienā ir bez maksas.

“Jūrmalas krāsu skrējienu” organizē “Gee Team”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.