Menu
 

Futbolistiem Ķekavā uzvara, Ādažos zaudējums, Upesciemā uzvara un zaudējums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Raivis Kanders, FK “Auda” Foto – Raivis Kanders, FK “Auda”

Četras spēles ar Pierīgas futbola klubu piedalīšanos trešdien aizvadītas “Optibet” Nākotnes līgā un Rīgas čempionātā. Mājinieku komandas Ķekavā un Upesciemā izcīnīja uzvaras, bet Ādažos un Upesciemā piedzīvoja zaudējumus.

Nākotnes līgas ceturtās kārtas spēlē Ķekavā vietējais futbola klubs “Auda” ar 5:0 sagrāva sporta kluba “Super Nova” komandu. Pirmajā puslaikā bumbu viesu vārtos raidīja Olabandžo Aleksandrs Ogundži un divreiz Artjoms Zamullo, drīz pēc pārtraukuma ceturto golu iesita Bogdans Samoilovs, bet pamatlaika izskaņā izcēlās Roberts Krists Jaunarājs-Janvāris.

Garkalnes novada Upesciema stadionā futbola skolas “Alberts” komanda uzņēma Rēzeknes futbolistus um,  pateicoties Dāvja Zeltiņa četriem vārtu guvumiem, pieveica viesus 4:1.

Pēc četrām kārtām FK “Auda” dala pirmo vietu ar FK “Tukums 2000” – abām vienībām ir pa 10 punktiem. Futbola skolai “Alberts” ir četri punkti un sestā pozīcija desmit klubu konkurencē.

Turpat Upesciemā dažas stundas vēlāk notika Latvijas trešās līgas jeb Rīgas čempionāta spēle, kurā sporta kluba “Upesciems” tikās ar “Riga United” futbolistiem un piedzīvoja sāpīgu zaudējumu. Cīņas gaitā laukuma saimnieki divreiz atspēlēja vienu vārtu deficītu, desmit minūtes līdz beigām izvirzījās vadībā 3:2, taču priekšpēdējā minūtē un kompensācijas laikā ielaida vēl divus vārtus – 3:4. Mājinieku labā ar vārtu guvumiem izcēlās Mareks Fedorovičs, Nauris Baranovskis un Kārlis Miķelis Liepiņš.

Citā spēlē Ādažu sporta centra stadionā divu Pierīgas futbola komandu duelī “ASK Kadaga” uzņēma Babītes sporta kluba futbolistus. 20.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Mārtiņš Valdmanis, taču drīz pēc tam Ņikita Žarovs, realizējot 11 metru soda sitienu, panāca neizšķirtu. Otrā puslaika otrajā pusē Danilo Hamiks un vēlreiz Žarovs panāca 3:1 Babītes komandas labā, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē Mārtiņš Bukšs panāca gala iznākumu – 3:2 Babītes futbolistu labā.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā pirmo vietu ieņem Salaspils sporta klubs “Kengaroos” – 18 punkti 6 spēlēs. Tikai uzvaras turnīrā ir arī Babītes sporta klubam – 15 punkti 5 spēlēs un trešā pozīcija. SK “Upesciems” ar 10 punktiem 7 mačos ir ceturtajā vietā, futbola skola “Rakari” ar 6 punktiem 7 spēlēs – astotajā vietā un “ASK Kadaga” ar 3 punktiem 7 spēlēs – devītajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.