Menu
 

Salaspils "Kengaroos" nostiprinās Rīgas futbola čempionāta līderpozīcijās; daudz gūtu vārtu arī citur Pierīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Kengaroos" Foto - SK "Kengaroos"

Piektdien otro reizi triju dienu laikā spēkiem samērojās Rīgas futbola čempionāta līderpozīcijās (Salaspils sporta klubs “Kengaroos”) un pastarīšos (“Kuivižu Spartaks”) esošās komandas. Atšķirībā no otrdienas spēles Salaspilī, kad mājiniekiem trīs punktus izdevās izcīnīt tikai ar vienu golu, šoreiz viesos Rīgā salaspilieši bija galvastiesu pārāki.

Artjoms Kozlovskis guva četrus vārtus (trīs no tiem – pēdējās 10 minūtēs), pa vienam Daniils Fogels, Sergejs Momots un Renārs Zīmelis, un “Kengaroos” svinēja vairāk nekā pārliecionošu uzvaru 7:1. “Kuivižu Spartaka” rindās rezultatīvs bija Ogenero Utomudo Omoga no Nigērijas.

Citā Rīgas čempionāta spēlē sesto zaudējumu sezonas astoņos mačos piedzīvoja futbola skola “Rakari”, kas izbraukumā ar 2:8 piekāpās “Tente/Beitar” vienībai. Viesiem vārtus otrajā puslaikā guva Oskars Lucis (rezultāts tobrīd jau bija 0:6) un Artjoms Naļivaiko ar 11 metru soda sitienu.

Pēc piektdienas uzvaras SK “Kengaroos” futbolisti kļuvuši par vienīgajiem Rīgas čempionāta līderiem – septiņas uzvaras septiņās spēlēs un 21 punkts. Uzvaras visās piecās spēlēs ir Babītes sporta kluba komandai (15 p.). FS “Rakari” ir astotajā vietā (6 p.).

Rezultatīvas spēles aizvadītas arī divos citos Latvijas trešās līgas turnīros. Ziemeļu zonā FK “Ķekava” / FK “Auda” futbolisti savās mājās tikās ar “DSVK Traktors” vienību. Uz Renāra Strūves vārtu guvumu jau pirmajā minūtē viesi atbildēja pusstundu vēlāk. Taču turpinājumā laukumā dominēja ķekavieši, un Kristers Aldis Puriņš, Rūdolfs Zicāns, Raivo Simsons un Dāvis Mārcis Valmiers nodrošināja pārliecinošu uzvaru 5:1.

Salaspils stadionā futbola klubs “Alberts” uzņēma Valmieras “FC Gauja” un cieta smagu sagrāvi 0:11. Pēc trim aizvadītām spēlēm Ķekavas un Valmieras komandas dala pirmo vietu ar trim uzvarām trijās spēlēs un deviņiem ppunktiem. FK “Alberts” ar vienu punktu astoņu klubu konkurencē ieņem septīto vietu.

Rietumu zonas turnīrā Mārupes sporta centra otrā komanda viesojās pie JFC “Jelgava” futbolistiem un ātri vien nonāca  zaudētājos 0:2. Pirmā puslaika vidū Raimonds Nakrašēvičs vienus vārtus atguva, taču jelgavnieki atbildēja ar vēl četriem precīziem sitieniem un tikai izskaņā Ingvars Sondors pamanījās iesist otros vārtus mārupiešu labā – 2:6.

Līdzšinējās trijās spēlēs Mārupes SC-2 futbolisti izcīnījuši vienu uzvaru, piedzīvojuši divus zaudējumus un tabulā ieņem astoto vietu 12 komandu konkurencē.

Nedēļas nogales centrālā spēle Pierīgas futbola stadionos paredzēta svētdien plkst.14.00 Baldonē, kur FK “Auda” aizvadīs Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēli pret virslīgā spēlējošo futbola klubu “Metta”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.