Menu
 

Ķekavas "Auda" Baldonē apspēlē virslīgas komandu un iekļūst Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Pēc ranga Latvijas otrajā spēcīgākajā līgā – “Optibet” Nākotnes līgā – spēlējošajam Ķekavas futbola klubam “Auda” izdevies iekļūt Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Svētdien Baldonē “Audas” futbolisti pārspēja Latvijas virslīgā spēlējošo futbola klubu “Metta”.

Pirmā puslaika vidū “Audu” vadībā izvirzīja Danills Ulimbaševs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu. 15 minūtes vēlāk laukuma saimnieku pārsvaru dubultoja Bogdans Samoilovs. Pēc nospēlētas stundas Olabandžo Ogundži panāca jau 3:0, un tikai tad “Metta” futbolistiem izdevās vienus vārtus atspēlēt – 3:1 FK “Auda” labā.

Ceturtdaļfināla spēles paredzētas 21.un 22.augustā, bet pusfināli – 19.septembrī.

Interesanti, ka svētdien savā starpā tikās arī “Audas” un “Metta” dāmu komandas, kuras aizvadīja vienu no pēdējām Sieviešu futbola līgas turnīra spēlēm. Un arī šī spēle beidzās ar rezultātu 3:1, taču “Metta” labā. Rīdzinieces pirmajā puslaikā guva divus vārtus, drīz pēc pārtraukuma Monta Ščucka vienus atguva, taču pasā galotnē “Metta” atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Aizvadītajās 12 spēlēs “Audas” futbolistes ieguvušas vienu punktu un piedzīvojušas 11 zaudējumus. Otrdien priekšpēdējā vietā esošais futbola klubs “Olaine” sacentīsies ar Rīgas Futbola skolas komandu, kas jau nodrošinājusi Latvijas čempionu titulu.

Savukārt Sieviešu pirmās līgas trešās kārtas spēlē FK “Sigulda” futbolistes “Depo” laukumā tikās ar futbola klubu “Jelgava” un piedzīvoja trešo zaudējumu – 0:4 (0:2). Trīs zaudējumi sezonas pirmajās spēlēs šajā turnīrā ir arī Babītes sporta kluba komandai.

(papildināta ar 4.un 5.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.