Menu
 

Latvijas komandas ar mainīgām sekmēm sāk "Top līgas" turnīru regbijā

  • Autors:  LETA
Foto - youtube.com Foto - youtube.com

"Garkalne"/"Livonia" komanda svētdien svinēja uzvaru Baltijas regbija-15 "Top līgas" pirmajā spēlē, bet "Ķekava"/"Miesnieki" dienu iepriekš cieta zaudējumu.

"Garkalne"/"Livonia" Šauļos ar rezultātu 17:11 (0:6) uzvarēja vietējo "Šiauliai" komandu.

Puslaiku Latvijas komanda zaudēja ar 0:6, bet spēles otrajā daļā pēc Miķeļa Jureviča piezemējuma un Donovana Randta realizācijas panāca 7:6. Šauļu regbisti piecus punktus atguva, taču Randts aiznesa bumbu aiz līnijas un bija nekļūdīgs realizācijā - 14:11. Turpinājumā Randts realizēja arī soda sitienu (17:11).

"Garkalne"/"Livonia" rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Kaspars Briedis.

Savukārt "'Ķekava"/"Miesnieki" sestdien turpat Šauļos ar rezultātu 10:20 (3:15) zaudēja "Vairas-Kalvis-Jupoja" komandai.

Ceturtajā minūtē "Miesniekus" vadībā ar soda sitienu izvirzīja komandas kapteinis Juris Iesalnieks, bet līdz pirmā puslaika beigām pretinieki guva 15 bezatbildes punktus. Spēles 64.minūtē piezemējumu veica Teoss Teureiless un realizācijā precīzs bija Ieslanieks. Latvijas komanda nonāca viena piezemējuma attālumā no pretiniekiem, tomēr cieta neveiksmi.

"'Ķekava"/"Miesnieki" vienībā labākā spēlētāja gods tika Iesalniekam.

"Ķekava"/"Miesnieki" spēlēs vienā apakšgrupā ar "Vairas-Kalvis-Jupoja", "Ažuolas" un "VRA-Tomosta" komandām, bet "Garkalne"/"Livonia" pamatturnīrā tiksies ar "Šiauliai", "Baltrex-Šiauliai" un "Geležinis Vilkas" klubiem.

Pusfinālam kvalificēsies katras grupas divas spēcīgākās komandas. Tos paredzēts aizvadīt 11. un 19.septembrī, bet pusfināli par 5.-8. vietu norisināsies 12. un 18.septembrī.

Septītās vietas ieguvējs tiks noskaidrots vienā mačā, bet divu spēļu summā tiks aizvadīti mači par piekto, trešo un pirmo vietu. Spēle par septīto vietu un pirmā piektās vietas spēle tiks aizvadīta 26.septembrī, bet otrais mačs - 2.oktobrī. Bronzas un zelta medaļu sērijas mači norisināsies 25.septembrī un 2.oktobrī.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.