Menu
 

Augusta beigās gaidāms Ķekavas velobrauciens

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sports.kekava.lv Foto - sports.kekava.lv

Vasaras noslēgumā, 28. augustā, notiks trešais Ķekavas velobrauciens ar četrām dažādām distancēm, kur īsākā būs 400 metri un garākā - 45 kilometri, informē Ķekavas novada pašvaldībā. Velobrauciens notiks sporta laukumā “Fortius” pie Ķekavas sporta kluba.

Ķekavas velobrauciena dalībniekiem atkarībā no vecuma un sportiskās sagatavotības ir iespēja piedalīties kādā no četrām disciplīnām. Rūdītākie riteņbraucēji varēs pārbaudīt savu meistarību velobrauciena visgarākajā distancē – “ISOSTAR izaicinājuma distancē” - 45 km garumā, kas vīsies no Ķekavas caur Daugmali un Baldoni, atgriežoties starta vietā Ķekavā.

Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs aicināts piedalīties vispopulārākajā no distancēm - 20 km garajā putnu fabrikas "Ķekava" tautas distancē "Stiprie stilbiņi", kuras brauciens plānots maršrutā Ķekava–Pulkarne–Ķekava, vēsta pašvaldībā.

Savukārt aktīvā brīvā laika pavadīšanas cienītājiem, jo īpaši sportiskajām ģimenēm, tiks piedāvāta "Ķekavas avota" ģimenes distance, kurā ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs izbaudīt velopiedzīvojumu 7 km garumā pa Ķekavu. Tāpat kā pērn, arī šogad Ķekavas velobraucienā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem, kas varēs startēt "Limpo bērnu distancē", kas ir 400 m gara.

Ar pilnu pasākuma programmu un nolikumu var iepazīties šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.