Menu
 

"Garkalne"/"Livonia" un "Ķekava"/"Miesnieki" regbisti piedzīvo zaudējumus "Top līgas" otrajās cīņās

  • Autors:  LETA
Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF Foto - Juris Bērziņš-Soms, LRF

Latvijas komandas "Garkalne"/"Livonia" un "Ķekava"/"Miesnieki" sestdien piedzīvoja zaudējumus Baltijas regbija-15 "Top līgas" otrajās spēlēs.

"Garkalne"/"Livonia" Ogrē ar rezultātu 22:53 (12:21) piekāpās "Baltrex-Šiauliai" regbistiem.

Latvijas komanda pirmajā puslaikā guva 12 punktus, visus ar četriem precīziem Donovana Randta soda sitieniem. Otrajā puslaikā Vigo Valdava piezemējums un Randta realizācija pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam, taču Šauļu regbisti aiznesa bumbu aiz galalīnijas un pievienoja arī realizāciju - 28:19. Valērijs Runco atbildēja ar soda sitienu, bet pēc tam punktus guva tikai pretinieki - 53:22.

Savukārt "Miesnieki"/"Ķekava" Baldonē ar rezultātu 17:34 (14:24) atzina Kauņas "Ažuolas" vienības pārākumu.

"Miesnieki"/"Ķekava" nonāca iedzinējos ar 0:7, bet 13.minūtē bumbu ieskaites zonā nogādāja Edgars Cīrulis un realizācijā nekļūdīgs bija Juris Iesalnieks - 7:7. Kauņas regbisti guva 17 punktus pēc kārtas, bet puslaika beigās piezemējumu veica Toms Asejevs un vēl vienu realizāciju izmantoja Iesalnieks (14:24). Otrā puslaika sestajā minūtē Lauris Dūzelis ar soda sitienu trīs punktus atguva, taču cīņas turpinājumā "miesnieki" rezultāta starpību vairs nesamazināja.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā "Garkalne"/"Livonia" ar rezultātu 17:11 uzvarēja "Šiauliai" komandu, bet 'Ķekava"/"Miesnieki" ar 10:20 zaudēja "Vairas-Kalvis-Jupoja".

"Ķekava"/"Miesnieki" spēlē vienā apakšgrupā ar "Vairas-Kalvis-Jupoja", "Ažuolas" un "VRA-Tomosta" komandām, bet "Garkalne"/"Livonia" pamatturnīrā tiekas ar "Šiauliai", "Baltrex-Šiauliai" un "Geležinis Vilkas" klubiem.

Pusfinālam kvalificēsies katras grupas divas spēcīgākās komandas. Tos paredzēts aizvadīt 11. un 19.septembrī, bet pusfināli par 5.-8. vietu norisināsies 12. un 18.septembrī.

Septītās vietas ieguvējs tiks noskaidrots vienā mačā, bet divu spēļu summā tiks aizvadīti mači par piekto, trešo un pirmo vietu. Spēle par septīto vietu un pirmā piektās vietas spēle tiks aizvadīta 26.septembrī, bet otrais mačs - 2.oktobrī. Bronzas un zelta medaļu sērijas mači norisināsies 25.septembrī un 2.oktobrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.