Menu
 

Nedēļas nogalē norisināsies "Jūrmalas velomaratons 2021"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Svētdien, 22.augustā, norisināsies tradicionālais Jūrmalas velomaratons, kuram pieteikušies velobraucēji no visas Latvijas. Dalībnieki veiks kādu no trim distancēm: “Isostar” Tautas 30km distanci, “Garmin” Ģimenes 15km distanci, bet pirmsskolas vecuma dalībnieki – Bērnu 0,5–1km distanci.

Kā informē organizatori, gan dalībniekiem, gan pasākuma viesiem būs sarūpētas dažādas interesantas aktivitātes visas dienas garumā. Jūrmalas velomaratona dalībnieku sastāvs meistarības ziņā ir ļoti dažāds, jo startē gan profesionāli sportisti, gan ikviens, kam ikdienā patīk pārvietoties ar velosipēdu. Tāpat sacensībās var ieraudzīt visu vecuma pārstāvjus – veterānus, pieaugušos, jauniešus un arī mazus bērnus. Jo īpaši kūrortpilsētā ir gaidītas ģimenes ar bērniem, lai kopā aktīvi pavadītu laiku un iedvesmotu bērnus sportot svaigā gaisā. Organizatori katram dalībniekam finišā būs sarūpējuši īpašu piemiņas medaļu.

Dalībnieku ērtībai numurus varēs izņemt iepriekš un nebūs jāstāv rindā sacensību rītā. Šogad to varēs izdarīt divas dienas – 20. un 21. augustā no plkst. 12.00 līdz plkst. 18.00 “Via Jurmala Outlet Village”, kas atrodas pusceļā starp Rīgu un Jūrmalu, norāda pasākuma rīkotāji.

Līdz ar Jūrmalas velomaratona norisi Jūrmalas pilsētā ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Tā kā nedēļas nogalē sola siltu laiku, organizatori aicina dalībniekus laikus plānot savu nokļūšanu Jūrmalā un nestāvēt garās rindās. 22.augustā būs  jāņem vērā, ka satiksmes ierobežojumi būs šādās Jūrmalas ielās: Turaidas ielā, Meža prospektā, O.Kalpaka prospektā, Vikingu ielā, Jūrnieku ielā, Bulduru prospektā, K.Barona ielā, Dzintaru prospektā, Ikšķiles un Raunas ielā.

Pašvaldība aicina braucējus neveidot drūzmu pie caurlaižu iegādes automātiem Priedainē, un caurlaides iegādāties elektroniski: portālā www.visitjurmala.lv, ar “Mobilly” vai “Citadele” lietotņu starpniecību. Tāpat pastāv iespēja nodevu samaksāt caurlaižu iegādes automātos četrās vietās pilsētā: pie lielveikala “Rimi” Lielupē, pie Dzintaru koncertzāles, Majoru stāvlaukumā un pie Dubultu stacijas.

Reģistrēties sacensībām un ar nolikumu var iepazīties vietnē www.velojurmala.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.