Menu
 

Latvijas florbolisti sagrauj Vāciju un nosargā piekto vietu pasaules junioru čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Martins Flouseks, IFF U19 WFC Foto – Martins Flouseks, IFF U19 WFC

Tāpat kā iepriekšējā turnīrā pirms diviem gadiem, Latvijas U19 florbola izlase izcīnījusi piekto vietu pasaules junioru čempionātā, kas šonedēļ norisinās Čehijas pilsētā Brno. Pēdējā spēlē sestdien Latvijas jaunie florbolisti pieveica vienaudžus no Vācijas.

Spēlē par trešo vietu tikās abu apakšgrupu trešo vietu ieguvēji. Pēc pirmās trešdaļas četru “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” kluba spēlētāju pārstāvētās un Aināra Juškēviča trenētās Latvijas izlases pārsvars bija minimāls, taču otrajā izdevās gūt vēl četrus vārtus un panākt 5:0. Tad Vācijas florbolisti vienus vārtus atguva, taču trešajā periodā bumbiņa vēl trīs reizes ielidoja viņu vārtos – 8:1.

Jau ziņots, ka Latvijas junioru izlases sastāvā iekļauti “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” florbola kluba pārstāvji aizsargi Reinis Rudzītis un Rūdolfs Vilmanis, kā arī uzbrucēji Daniels Jānis Anis un Valters Lapiņš. Pēdējā mačā Anis izcēlās ar vienu golu un vienu rezultatīvu piespēli, bet Rudzītis nopelnīja punktu par piespēli.

Iepriekš apakšgrupas turnīrā Latvijas komanda vispirms ar 14:10 pārspēja Slovākiju, pēc tam ar 4:14 piekāpās Somijai, bet trešajā kārtā piedzīvoja vēl vienu sagrāvi 2:12 pret Čehiju un tabulā ieņēma trešo vietu.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.