Menu
 

Siguldā noskaidroti sacensību "S!-Velo 2021" ātrākie riteņbraucēji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ceturtdien “Fischer” Slēpošanas centrā aizvadīts otrais un noslēdzošais “S!-Velo 2021” riteņbraukšanas sacensību posms, kurā startēja 154 dalībnieki un tika noskaidrots, kurš savā vecuma grupā ir  “Veloprofs”,  kurš  “Pedāļu pavēlnieks“ un, kurš “Ašais zobrats”. Uzvarētāji tika apbalvoti ar īpaši radīta dizaina velosipēdu pudelēm un atbalstītāju balvām.

Noslēdzošajā posmā tika dots brīvais starts. Mazie sportotāji no SV Vikingu dipu dapu grupas startēja no plkst. 18.00 līdz 18.20, un katrs mazais dalībnieks finišā saņēma veselīgos gardumus no "Rāmkalniem". Reģistrācijas laikā visi dalībnieki saņēma ūdeni no “Dabīgais minerālūdens 885”. Par patīkamu atmosfēru rūpējās DJ Edgars Bercis, savukārt par gardumiem – Bretaņas galetēm un pildītām pankūkām – “CheFrance”.

Otrā posma uzvarētāji savās vecuma grupās sieviešu konkurencē: Luīze Briede S Vikingu-dipu dapu grupā, Denisa Druka-Jaunzeme S-Elite grupā, Sanda Vīnberga S-Open grupā, Laura Meldere S-6 grupā, Karolaina Druka-Jaunzeme S-8 grupā, Estere Šēnberga S-10 grupā, Ieva Jurēviča S-12 grupā, Amanda Reilija Zariņa S-14 grupā un Frīda Saļņikova S-16 grupā.

Vīriešu konkurencē labākos rezultātus uzrādīja: Audris Narnickis V Vikingu- dipu dapu grupā, Jēkabs Vītols, V-Elite grupā, Ronalds Blumbergs V-junioru grupā, Edgars Ķirsis V-Open grupā, Dominiks Jēkabs Jurēvičš V-6 grupā, Emīls Lācis V-8 grupā, Oskars Štrauhmanis V-10 grupā, Kristers Štrauhmanis V-12 grupā, Justs Jurka V-14 grupā un Mārtiņš Puriņš V-40 grupā.

Kopvērtējuma rezultāti par abiem posmiem tiks publicēti tuvākajā laikā mājas lapā un “Fischer” Slēpošanas centra “Facebook” lapā.

Kā vēsta rīkotāji, lai arī klātienes sacensības “S!-Velo 2021” un “S!-Skate 2021” šogad ir noslēgušās, visu septembra mēnesi noritēs skrituļslidošanas, rollerslēpošanas un riteņbraukšanas virtuālie izaicinājumi. Virtuālo sacensību mērķis ir krāt nobrauktos kilometrus un mudināt regulāri trenēties sev izvēlētajā sporta veidā, pamazām pilnveidojot tehniku un palielinot varēšanu, jo tikai regulāri treniņi rada meistaru. Abu virtuālo izaicinājumu dalībniekiem būs pieejams bezmaksas arī kāds no koptreniņiem trenera vadībā, kā arī visi dalībnieki iegūs piemiņas velti un piedalīsies loterijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.