Menu
 

Līdz ar divām uzvarām Piņķos Babītes futbolisti kļūst par Rīgas čempionāta līderiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Rīgas Futbola federācija Foto - Rīgas Futbola federācija

Izcīnot divas uzvaras triju dienu laikā mājas laukumā Piņķos, par Rīgas čempionāta turnīra tabulas līderiem kļuvuši Babītes sporta kluba futbolisti. Pie panākuma un trim punktiem tikusi arī sporta kluba “Upesciems” komanda.

Pirmdien Babītes futbolisti tikās ar futbola skolas “Rakari” vienību un svinēja pālreicinošu uzvaru 8:0. Pirmā puslaika pirmajā pusē viesi vispirms ieraidīja bumbu savos vārtos, tad pārsvaru dubultoja Reinis Pāls, bet pēdējās desmit minūtēs ar “hettriku” izcēlās Ņikita Žarovs. Pēc pārtraukuma vēl trīs golus iesita Alans Vapne, vēlreiz Žarovs un Vladimirs Ševčenko.

Ceturtdien Piņķos viesojās Salaspils sporta kluba “Kengaroos” futbolisti, un arī viņi mājās devās “sausā” – 5:0 Babītes kluba labā. Divus vārtus guva Dāniels Ričards Geidāns, pa vieniem – Dāvis Sedols, Reinis Pāls un Staņislavs Kolomicevs, turklāt mājinieki vēl arī nerealizēja divus 11 metru soda sitienus.

“Kengaroos” komanda, kas sezonas sākumā bija Rīgas čempionāta līdere, piedzīvoja otro sagrāvi pēc kārtas. Dažas dienas iepriekš salaspilieši savās mājās ar 1:5 piekāpās citai līdergrupas vienībai – futbola klubam “Jūrnieks”. Vienīgos vārtus 73.minūtē iesita Sandis Švāns, tobrīd panākot 1:4.

Garkalnes pagasta Upesciema stadionā pie vietējā sporta kluba futbola komandas viņdien viesojās kaimiņi – “ASK Kadaga” futbolisti no Ādažu novada. Varen rezultatīvs sanāca pirmais puslaiks – divreiz Nauris Baranovskis, kā arī Māris Pilsētnieks un Oskars Odiņš ar precīzu “pendeli” panāca 4:0 laukuma saimnieku labā, bet Egīls Lielbārdis un Mārtiņš Valdmanis pēdējās piecās minūtēs divus vārtus atspēlēja. Otrajā puslaikā Jānis Avots un Mārtiņš Vecvagars Kadagas komandas vārtos ieraidīja vēl divas bumbas – 6:2 “Upesciema” labā.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā, kad vairumam komandu atlicis aizvadīt pa 6-7 spēlēm, pirmie ar 31 punktu ir Babītes sporta kluba futbolisti, kuri par diviem punktiem apsteidz futbola klubu “Jūrnieks”. SK “Kengaroos” ir trešajā pozīcijā (25 p.), SK “Upesciems” – piektajā (18 p.), FS “Rakari” – septītajā (10 p.) un “ASK Kadaga” – priekšpēdējā devītajā (6 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.